Αποκαλύψεις από Μαγγίρα & Μακαλιά για το χωρισμό Αντωνά - Σοϊλέδη: «Μένουν ακόμα μαζί» - «Πέρασε πολύ δύσκολα όλο εκείνο το διάστημα»

Τι συμβαίνει τελικά;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκαλύψεις από Μαγγίρα & Μακαλιά για το χωρισμό Αντωνά - Σοϊλέδη: «Μένουν ακόμα μαζί» - «Πέρασε πολύ δύσκολα όλο εκείνο το διάστημα»

Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρης Μακαλιάς έκαναν αποκαλύψεις για το χωρισμό της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη στον αέρα της εκπομπής I love Σουκου στον ΑΝΤ1. Στο πλατό σχολίασαν τα όσα ειπώθηκαν και αποκαλύφθηκαν, ενώ προβλήθηκαν και οι δηλώσεις της δημοσιογράφους λίγο μετά την αποκάλυψη του χωρισμού.

Επίσης, προβλήθηκα και η ανάρτηση που έκανε ο πρώην ποδοσφαιριστής ο οποίος ήταν χείμαρρος κατά των εκπομπών που όπως ανέφερε είπαν πολλές παραπληροφορήσεις - δείτε το βίντεο.

Οι αποκαλύψεις για το χωρισμό Αντωνά - Σοϊλέδη

«Είναι σίγουρα στενάχωρο, γιατί ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Πήγαιναν για γάμο, συνέχεια κάτι γινόταν και πήγαινε από αναβολή σε αναβολή. Τους έφερνε και σε δύσκολη θέση όλο αυτό, επειδή πήρε διάσταση με το μονόπετρο, τους κουμπάρους, ψάχναμε το νυφικό δύο χρόνια στο πρωινό στο OPEN.Εμένα αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι η Μαρία στήριξε πάρα πολύ τον Άρη. Βγήκε μπροστά, βαλλόταν επειδή ήταν σε ένα παιχνίδι με φανατικούς οπαδούς και φίλους, είχαν ακουστεί διάφορα και εκείνη τον υποστήριξε. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις της έκανε κακό αυτό.

Έκανε και σε εμάς κακό αυτό, γιατί μας έβριζαν που τον στηρίζουμε. Το έζησα δύο χρόνια με τη Μαρία. Ήταν πάρα πολύ άβολο για εκείνη να είναι καθημερινά μπροστά στον τηλεοπτικό φακό και να πρέπει να λογοδοτεί, να απαντά που δεν είχε και υποχρέωση αλλά την έπνιγε όλο αυτό. Πέρασε πολύ δύσκολα το Μαράκι όλο εκείνο το διάστημα», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα για την Μαρία Αντώνα.

Ενώ, στην συνέχεια ο Δημήτρης Μακαλιάς έκανε μια αποκάλυψη για το σπίτι που μένουν (δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το εσωτερικό του): «Εγώ είδα και τη Μαρία προχθές. Βγήκαμε, μιλήσαμε. Χρειάζονται χρόνο. Όλοι έχουμε μιλήσει μαζί της. Είναι σε μια πολύ ιδιαίτερη ευάλωτη θέση. Δεν μένουν χώρια τα παιδιά. Ένα σπίτι έχουν, το μοιράζονται. Το ίδιο σπίτι έχουν ακόμα. Είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο. Δεν είναι ότι έχουν τσακωθεί. Τα παιδιά αγαπιούνται πάρα πολύ και αυτό είναι που πονάει. Δε θέλουν να εκτεθούν παραπάνω από αυτό που αντέχει αυτή τη στιγμή η ψυχή τους. Η Μαρία θέλει να εστιάσει στα επαγγελματικά της, να ρίξει εκεί όλο το βάρος» είπε.