Μαρία Αντωνά: Η πρώτη αντίδραση μπροστά στις κάμερες μετά το χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη

Τα μόνα λόγια που είπε στην δημοσιογράφο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Αντωνά: Η πρώτη αντίδραση μπροστά στις κάμερες μετά το χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη

Οι κάμερες των εκπομπών περίμεναν την Μαρία Αντωνά έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό όπου παρουσιάζει τη δική της εκπομπής, με σκοπό να της αποσπάσουν δηλώσεις σχετικά με το χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη.

Με το που έφτασε έξω από το κτίριο η παρουσιάστρια, οι δημοσιογράφοι την "βομβάρδισαν" με ερωτήσεις, ωστόσο η ίδια δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά για το χωρισμό της

Συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά αφού ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους είπε πως δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση και με γοργό βήμα μπήκε μέσα στο κτίριο.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ που βρίσκεστε εδώ, ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον που έχει στείλει πάρα πολλά μηνύματα. Επειδή βρίσκομαι σε μια πολύ περίεργη προσωπική φάση, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση», είπε.

Να σημειώσουμε η είδηση πως χώρισαν έπειτα από 7 χρόνια περίπου σχέσης επιβεβαιώθηκε από τον Κώστα Φραγκολιά που ήταν και ο άνθρωπος που θα τους πάντρευε, αποκαλύπτοντας τους λόγους που πήραν αυτή την απόφαση - δείτε εδώ.

Αυτό είναι το σπίτι στα Νότια Προάστια που άφησε η Αντωνά στον Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό τους

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά περνούν μια βαριά κρίση στην σχέση τους με την ραδιοφωνική παραγωγό και πρώην παίκτριά του Survivor να έχει φύγει από το σπίτι που χρόνια τώρα συζούσαν με τον πρώην ποδοσφαιριστή στα νότια προάστια.

Στο άλλοτε χώρο τους, στον οποίο τώρα μένει μόνο ο Άρης, πρωταγωνιστούν οι γήινες αποχρώσεις (μπεζ, γκρι κ.ά). Οι τοίχοι είναι βαμμένοι σε γκρι χρώμα ενώ ένας μεγάλος καφέ καναπές δεσπόζει στο σαλόνι. Τα περίτεχνα φωτιστικά από μπαμπού και ένα παράθυρο με θέα στην πισίνα του κήπου δίνουν ζεστασιά στο χώρο.

Η κουζίνα είναι όπως φαίνεται ένα από τα αγαπημένα δωμάτια του ζευγαριού αφού δεν είναι λίγες οι φορές που πόζαραν αγκαλιασμένοι μπροστά από το ψυγείο ή τα μοντέρνα σκαμπό τους. Δυστυχώς κοινές τους φωτογραφίες πια δεν υπάρχουν αφού και οι δυο τις έχουν διαγράψει. Στα παρακάτω βίντεο, όμως, μπορείτε να δείτε πλάνα από το σπίτι που περιγράφουμε παραπάνω.

@soiledis11

@Maria Antona Ηρεμία ποτέ 😂😂😂❤️ #valefoties

♬ πρωτότυπος ήχος - user11749202233
@soiledis11

Αν το δεί θα ζήσω ? 😂😂😂 @Maria Antona 🤫🤫 #foryou #fyp #mpesfypgamw #greece

♬ original sound - Ferizagui
@soiledis11

Κάτι λάθος πρέπει να έγινε στην στείρωση 😨😨😨 😂😂😂😂 #foryou #fyp #mpesfypgamw #greece #pet #cat #gkigkios #home

♬ πρωτότυπος ήχος - Aris Soiledis
@soiledis11

Ωραίος ο Φαίδων 😂😂😂😂 #fedon #φαιδον #φαιδων @Maria Antona #foryou #greektiktok #mpesfypgamw #foryoupage #viral

♬ original sound - Faidon_znt
@soiledis11

Μόλις γύρισε από την δουλειά και μου μαγειρεύει 😀😀😀 @user3766515848569 #f #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #foryourpage #mpesfypgamw

♬ πρωτότυπος ήχος - Aris Soiledis