Σάκης Ρουβάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή του από το Survivor - «Έγινε λίγο χαμός! Τα παιδιά είχαν...»

Τι είπε για The Voice και Eurovision

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή του από το Survivor - «Έγινε λίγο χαμός! Τα παιδιά είχαν...»

Λίγο μετά την κυκλοφορία του trailer για το Survivor όπου θα είδαμε πλάνα από το πάρτι της ένωσης, ο Σάκης Ρουβάς που τραγούδησε επί σκηνής επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο. Έχοντας ολοκληρώσει το γύρισμα γύρισε άμεσα λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Οι κάμερες των εκπομπών τον περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους σχετικά με την εμπειρία του στο παιχνίδι και όχι μόνο.

Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για το Survivor

«Ήταν ωραίο που ξαναπήγα, θυμήθηκα εκείνη την εμπειρία. Χάρηκα που είδα τους συνεργάτες του και κάποια παιδιά από το παρελθόν, περάσαμε πολύ ωραία. Είχαν πολύ ενέργεια και χαρά τα παιδιά. Τραγουδήσαμε όλοι. Έγινε λίγο χαμός», ανέφερε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς για την εμφάνιση του στο Survivor μετά από πολλά χρόνια.

Σχετικά με την επιστροφή του The Voice στον ΣΚΑΙ, δήλωσε πως: «Το The Voice είναι κομμάτι της ζωής μου, δεν ξέρω, δεν έχουμε κάτι επίσημο. Έχω συνδεθεί πολύ και με τους ανθρώπους της παραγωγής και με το Voice αυτό καθαυτό. Και η κυρία Βίσση και η Πάολα είναι σπουδαίες το έχουν αποδείξει».

Επίσης, τον ρώτησαν και για την Ελληνική συμμετοχή στην Eurovision. «Τη Μαρίνα την αγαπώ πάρα πολύ, είναι πάρα πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Της εύχομαι κάθε επιτυχία, όπως και στην Ελλάδα. Όπως πάντα», είπε.

Αυτοί οι δυο παίκτες κερδίζουν τον διαγωνισμό τραγουδιού στο πάρτι της ένωσης

Μετά από 3 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, επιτέλους, αυτή την Κυριακή 14/4 τόσοι οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι θα μπανιαριστούν μετά από πολύ καιρό, θα ξυριστούν, θα βαφτούν, θα βάλουν τα καλά τους και θα διασκεδάσουν με τον Σάκη Ρουβά που θα βρίσκεται στο νησί να τραγουδήσει για την πάρτη τους και μόνο (δείτε πόσα λεφτά ζήτησε από τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να πάει).

Μαζί με τον Σάκη Ρουβά, ωστόσο, θα ταξιδέψουν στο νησί για το μεγάλο αυτό πάρτι, η Ρία Κολοβού που πέρυσι είχε βγει νικήτρια του διαγωνισμού αλλά και ο Τάκης Καραγκούνιας με τον Μάριο Πρίαμο που είχαν κερδίσει αυτό το "χρυσό" επεισόδιο σε μια δοκιμασία που είχε θέσει την προηγούμενη σεζόν ο Τούρκος παραγωγός.

Εκείνο το βράδυ, λοιπόν, αφού φάνε κι αφού πιουν οι παίκτες θα τραγουδήσουν ένας ένας τραγούδια που αυτοί έχουν επιλέξει και δυο από αυτούς θα κερδίσουν το μεγάλο δώρο: Του χρόνου, στο επόμενο Survivor, θα είναι καλεσμένοι στο πάρτι της ένωσης, όπως η Ρία Κολοβού είναι φέτος σε αυτό!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, λοιπόν, που μόλις έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr μεγάλοι νικητές της βραδιάς θα είναι ο Τζέιμς Καφετζής και ο Γιώργος Γκιουλέκας! Ο τελευταίος, δε, γνωρίζω πως τραγούδησε το Gucci φόρεμα του Γιώργου Μαζωνάκη! Πεθαίνω...