Survivor trailer 14/4: Τα καυτά μίνι φορέματα, η «Άννα Βίσση» και ο ιδρωμένος Σάκης Ρουβάς

Χαμός θα γίνει στο πάρτι της ένωσης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor trailer 14/4: Τα καυτά μίνι φορέματα, η «Άννα Βίσση» και ο ιδρωμένος Σάκης Ρουβάς

Το πάρτι ένωσης του Survivor έφτασε και θα προβληθεί απόψε 14/4 το βράδυ, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μετά την τελευταία αποχώρηση και λίγο πριν την τελική ευθεία προς τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι, οι παίκτες θα κάνουν για πρώτη και τελευταία φορά (μέχρι τον τελικό) μπάνιο.

Μάλιστα, στο πάρτι θα τραγουδήσει ένας κορυφαίος τραγουδιστής και θα ξεσηκώσει όχι μόνο τους παίκτες αλλά και τους τηλεθεατές λέγοντας μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του.

Τι θα δούμε στο πάρτι ένωσης του Survivor

Οι παίκτες και των δυο ομάδων λοιπόν που από την Κυριακή και μετά θα μένουν στην ίδια παραλία παρόλο που οι ομάδες θα παραμείνουν οι ίδιες, θα κάνουν μπάνιο σε καθαρό και όχι θαλασσινό νερό και με σαμπουάν και αφρόλουτρο. Στην συνέχεια θα φορέσουν τα καλά τους και θα γιορτάσουν την επιτυχία τους, που έφτασαν μέχρι αυτό σημαντικό σημείο του Survivor.

Οι κοπέλες θα φορέσουν τα μίνι τους, οι άνδρες τα πουκάμισα τους και ο κάθε ένας θα τραγουδήσει το κομμάτι που έχει επιλέξει εδώ και καιρό. Για παράδειγμα η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα τραγουδήσει Άννα Βίσση.

Από την άλλη ο νούμερο ένας star, Σάκης Ρουβάς θα ανέβει στην σκηνή και θα αποθεωθεί από παίκτες, παραγωγή και τηλεθεατές με την μοναδική του φωνή και σκηνική παρουσία. Μάλιστα θα πει και την μοναδική ατάκα "Είστε έτοιμοι;".

Να σημειώσουμε πως εμείς ήδη γνωρίζουμε ποιοι είναι οι δυο παίκτες που θα κερδίσουν στον διαγωνισμό του τραγουδιού.