Άννα Κονδύνη - Συγκλονίζει η συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου με τη σύλληψη του ανιψιού της - «Από το λαιμό και κάτω είναι γεμάτος...»

Όσα αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άννα Κονδύνη - Συγκλονίζει η συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου με τη σύλληψη του ανιψιού της - «Από το λαιμό και κάτω είναι γεμάτος...»

Λίγο πριν αποχωρήσει από το πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι, σήμερα Σάββατο 13/4, η αστυνομική συντάκτης Άννα Κανδύλη προχώρησε σε μια πολύ προσωπική αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο 20χρονος ανιψιός της οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πάτρας καθώς δεν είχε μαζί του την ταυτότητά του όταν αστυνομικοί του έκαναν έλεγχο.

Όλα ξεκίνησαν από μια επίθεση σε ένα περιπολικό. Λίγο μετά την επίθεση και αφού βγήκαν περιπολία, σε κεντρικό σημείο της πόλης καθόταν ο ανιψιός της με φίλους του και αφού τους έκαναν έλεγχο και εκείνος δεν είχε επάνω του την ταυτότητα τον οδήγησαν στο τμήμα. Αυτό ωστόσο που αναρωτιέται είναι γιατί είναι γεμάτος μώλωπες από το λαιμό του και κάτω.

Η αποκάλυψη της Άννας Κονδύλη στο πλατό της εκπομπής, Χαμογέλα και Πάλι

«Επειδή κάναμε αρκετή κουβέντα προηγουμένως, και αναφέραμε δυο περιστατικά όπου η αστυνομία έδρασε εγκαίρως, θέλω να πω για ένα περιστατικό που συνέβη προχθές στην Πάτρα. Έγινε μια επίθεση σε ένα περιπολικό αργά τη νύχτα. Λήγει αυτό το περιστατικό. Κάποια ώρα αργότερα βγαίνει περιπολία και αρχίζει να ψάχνει να βρούνε κάποιο συμμετέχοντα στα επεισόδια.

Εκεί στα σκαλάκια, σε κεντρικό σημείο της Πάτρας, κάθονται τρία παιδιά. Ένα από αυτά τα παιδιά είναι ο ανιψιός μου, 20 χρονών, είναι στην Αρχιτεκτονική, ξέρω πως έχει μεγαλώσει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Ζητούν ταυτότητες, ο ανιψιός μου δεν έχει ταυτότητα, του λένε να πάει στο τμήμα, τους ρωτάει γιατί αφού δεν έκανε κάτι.

Του περνούν χειροπέδες, σχηματίζεται μια δικογραφία γιατί τον συνδέουν με το περιστατικό που είχε γίνει. Δε θα μπω σε αυτό, θα αποφασίσει το δικαστήριο. Εγώ απλώς θέλω να ρωτήσω γιατί αυτό το παιδί από το λαιμό και κάτω είναι γεμάτο μώλωπες. Αυτό θέλω να ρωτήσω μόνο», αποκάλυψε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η Άννα Κονδύλη.

Νωρίτερα να σημειώσουμε, η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε έναν θάνατο που τους έχει σοκάρει όλους.