Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά Κατερίνας Καινούργιου: «Δε ξέρω αν κατάλαβε τι εμμονή υπάρχει! Είναι αυτό που λέμε...»

Οι δηλώσεις μετά την κόντρα τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά Κατερίνας Καινούργιου: «Δε ξέρω αν κατάλαβε τι εμμονή υπάρχει! Είναι αυτό που λέμε...»

Η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι συνάντησε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον ρώτησε για τα όσα θέματα απασχόλησαν μέσα στην εβδομάδα. Ανάμεσα τους η υποψηφιότητα του Δημήτρη Παπανώτα στις εκλογές αλλά και η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον ίδιο και την Κατερίνα Καινούργιου.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα

Αρχικά για τον δημοσιογράφο που κατεβαίνει στις ευρωεκλογές, δήλωσε πως: «Αν αυτό είναι που λείπει από το Ευρωκοινοβούλιο, ο Δημήτρης Παπανώτας, καλώς... Το εκλέγεσθαι είναι ελύθερο. Είχε σχολιάσει τη Νόνη Δούνια που είναι υποψήφια και τώρα πάει εκείνος. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, και μιλάει και πολύ. Αν πραγματικά έχει κάτι να προσφέρει, καλό είναι. Το Ευρωκοινοβούλιο είναι σοβαρό, είναι για τη χώρα μας. Τι να πω, αν πάει ο άνθρωπος και κάνει τη διαφορά... αμφιβάλλω, αλλά όλα καλά».

Στην συνέχεια σχετικά με την Κατερίνα Καινούργιου και την κόντρα που ξεκίνησε μέσω του twitter - δείτε το διάλογο τους - είπε πως:

«Δε μου έχει γίνει ποτέ πρόταση και δε νομίζω να μου γίνει και ποτέ. Η ερώτηση ήταν αν θα πήγαινα και είπα όχι δεν θα πήγαινα. Δε θέλω να κάνω κωλοτούμπα, το έχω πει πολλά χρόνια. Υπάρχει η έκφραση, "ποτέ μη λες ποτέ". Εδώ όμως το νιώθω το ποτέ και ήθελα να το τονίσω, και είπα ότι και να μην είχα άλλη δουλειά, που δόξα τω Θεώ έχω πολλές, θα έβρισκα μια άλλη δουλειά.

Και βέβαια με ενόχλησε που είπε ότι θέλει να δουλεύει μόνο με καλούς ανθρώπους. Δε νομίζω ότι έχει να πει κανείς για μένα ότι είμαι κακός άνθρωπος. Δε ξέρω αν κατάλαβε και η ίδια τι άστοχο ήταν αυτό που είπε και τι εμμονή υπάρχει, και δε με νοιάζει κιόλας. Είναι αυτό που λέμε, "ώχου και δε με νοιάζει". Υπάρχει κι άλλο πρόσωπο στην showbiz με το οποίο δεν μιλάω».