Κατερίνα Καινούργιου για Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Του είπε κάποιος πως θα του έκανα πρόταση;» - «Θα μιλήσεις ΕΣΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ για κακό άνθρωπο;», "σφάχτηκαν" δημόσια

Η ανάρτηση και τα σχόλια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παραχώρησε συνέντευξη στο I Love ΣουΚου, κατά την οποία σχολίασε την συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου για την Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη (δείτε τι ακολούθησε μετά από αυτή από το αντίπαλο μέτωπο), ενώ όταν ρωτήθηκε τι θα έκανε σε περίπτωση που δεχόταν πρόταση συνεργασίας για το Super Κατερίνα, απάντησε πως και η τελευταία του επιλογή να ήταν, δεν θα το έκανε και αν χρειαζόταν θα άλλαζε και δουλειά (δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις του).

Η δήλωσή του αυτή έγινε viral στο twitter και το μάτι της Κατερίνας Καινούργιου το "έπιασε". Κάτω, λοιπόν, από ένα tweet η ίδια απάντησε, όμως δεν περίμενε πως θα δεχόταν νέα πυρά από τον δημοσιογράφο κάτω από το σχόλιό της, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει δημόσια "σφαγή".

Ο δημόσιος τσακωμός της Κατερίνας Καινούργιου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά Καινούργιου tweet

Κάτω από το παραπάνω post που γράφει: «Το σωστό μπιφ το ορθόδοξο», η παρουσιάστρια έγραψε: «Του είπε κάποιος πως θα του έκανα πρόταση;» και συμπλήρωσε: «Δεν θα του κάναμε ΠΟΤΕ πρόταση! Μ’ αρέσει να δουλεύω με καλούς ανθρώπους».

Και, τότε, εκείνος της απάντησε: «Έχεις συνηθίσει να μην σου απαντούν μάλλον ή να είναι δουλοπρεπείς. Προφανώς δεν έχετε βίντεο να δεις τις εκπομπές σου και τους τόνους κακίας που έχεις εκτοξεύσει και θα μιλήσεις ΕΣΥ ΣΕ ΕΜΕΝΑ για κακό άνθρωπο; Ας γελάσω. Καθρεφτάκι».

«Θέλω μόνο να είσαι καλά. Φιλιά πολλά», κατέληξε εκείνη και δεν έδωσε συνέχεια.

Λάμπρος Κωνσταντάρας - Κατερίνα Καινούργιου δημόσιο beef

Οι δυο τους δεν έχουν πολύ καλό παρελθόν. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, είχε επισημάνει για εκείνον πρόσφατα:

«Μιλάει ο άνθρωπος που καθημερινά ανοίγει έριδες και διχόνοιες. Συγνώμη, παιδιά, που θα το πω αλλά δεν τον έχω σε καμία υπόληψη. Ενώ τους άλλους συνεργάτες τους εκτιμώ πάρα πολύ, τα υπόλοιπα παιδιά δεν μου έχουν κάνει τίποτα. ξέρω ότι του δίνω αξία αλλά θέλω να πω δύο πράγματα.

Ένας άνθρωπος που μιλάει με χυδαία λόγια για τους άλλους, για μένα έχει μιλήσει με τα χειρότερα, ενώ μέχρι πέρσι μου έστελνε κάτι αποθεωτικά μηνύματα. Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη, δεν θέλω να μιλάω για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Θεωρώ ότι είναι και λίγος, της αξίζει της Φαίης κάποιος πολύ καλύτερος στην ομάδα της. Η γνώμη μου είναι αυτή... για αυτό το άτομο δεν θέλω να μιλάω. Με έχει χτυπήσει κάτω από τη ζώνη και την άποψή μου θα τη λέω».