"Κόλαφος" ο Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Αν δεν είχα καμία άλλη δουλειά και ήταν η Κατερίνα Καινούργιου η μόνη πρόταση, θα έκανα μία άλλη δουλειά»

Το αιχμηρό σχόλιο για την παρουσιάστρια και η δήλωση για την συνέντευξη που έδωσε για τη Δανάη Μπάρκα και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, το πρωί του Σαββάτου 6 Απριλίου. Σχολίασε διάφορα από τα "καυτά" θέματα της επικαιρότητας και εξέφρασε την άποψή του γι' αυτά, αφήνοντας ένα πολύ αιχμηρό σχόλιο για την παρουσιάστρια του ALPHA, Κατερίνα Καινούργιου.

"Καταπέλτης" ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για την Κατερίνα Καινούργιου

«Εννοείται ότι ξαφνιάστηκα με την απόφαση του MEGA, δεν ήταν κάτι που περίμενα. Είναι πρωτόγνωρο να συμβεί αυτό. Παραδέχθηκα όμως την Ελεονώρα με όλες της τις αντιδράσεις. Ήταν υπερεπαγγελματίας όπως είναι πάντα, μπήκε μπροστά για να νιώσουν όλοι καλά, που ούτως ή άλλως το κάνει κι αυτό. Μόνο καλά πράγματα έχω να πω. Εφόσον η Ελεονώρα νιώθει ότι το κανάλι τη στηρίζει, αυτό μένει να αποδειχθεί και στην πράξη. Θα της πω όμως και ένα δημόσιο μπράβο, γιατί αυτό που έκανε δεν το συναντάς εύκολα», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος για την τελευταία εξέλιξη με την Ελεονώρα Μελέτη και το Mega Καλημέρα.

Στη συνέχεια, απάντησε για το τέλος του Fay's Time και την πιθανότητα αντικατάστασής του: «Ακούσαμε κι εμείς ότι ο Άρης Πορτοσάλτε θα έρθει στη μεσημεριανή ζώνη. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση. Με το καλό να έρθει, οι ζώνες δεν ανήκουν σε κανέναν».

Όσον αφορά στη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου για το φιλί της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη, δήλωσε: «Είπα "τι ωραία που δεν το σχολίασε και δεν το τράβηξε μέσα από την εκπομπή της". Και μετά αποφάσισαν να το αναλύσουν εκεί στον ALPHA. Δεν ήταν ωραίο που αφέθηκε - χωρίς να το πει - ότι η Βίκυ Σταυροπούλου δεν μεγάλωσε τη Δανάη Μπάρκα με σωστές αρχές. Ενώ δεν είπε τα λόγια, ήταν σαν να τα είπε. Δεν ήταν ωραίο. Αν ήμουν στη θέση της Βίκυς Σταυροπούλου, δεν θα ένιωθα όμορφα. Αν το ξαναδεί πιστεύω θα μαγκωθεί και θα πει ότι δεν έπρεπε να το πει έτσι. Με στενοχωρεί που λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή της, είναι η μισή εκπομπή για μένα».

«Δεν θα μπορούσα να συνεργαστώ με την Κατερίνα Καινούργιου. Δεν θέλω να παίρνω πίσω πράγματα που έχω πει. Αν δεν είχα καμία άλλη δουλειά και ήταν η μόνη πρόταση, θα έκανα μία άλλη δουλειά», τόνισε στο τέλος.

Δείτε επίσης: Η οργή της Κατερίνας Καινούργιου κατά του Λάμπρου Κωνσταντάρα: «Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη! Είναι λίγος»