Δέσποινα Βανδή & Μελίνα Νικολαΐδη: Με κροπ τοπ στο γυμναστήριο μετά την προπόνηση - Οι κοιλιακοί της τραγουδίστριας ''κόβουν'' την ανάσα

Η μία πιο γυμνασμένη από την άλλη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια από τις αγαπημένες συνήθειες της Δέσποινας Βανδή δεν είναι άλλη από τη γυμναστική. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα η τραγουδίστρια επισκέπτεται το γυμναστήριου του συντρόφου της κόρης της, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη.

Όταν μάλιστα η Μελίνα Νικολαΐδη επιστρέφει στην Ελλάδα από το Λονδίνο, όπου σπουδάζει, δε χάνει χρόνο και πηγαίνει για προπονήσεις μαζί με την αγαπημένη της μητέρα (δείτε εδώ τη στιγμή που η Βανδή βγαίνει από το γυμναστήριο και περπατάει στη Γλυφάδα).

Αυτό το διάστημα η νεαρή φοιτήτρια βρίσκεται στην Αθήνα. Έτσι λοιπόν, μαμά και κόρη το Σάββατο 13/4 γυμνάστηκαν μαζί και στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με τη Μελίνα στο instagram - με τους κοιλιακούς να ''κόβουν'' την ανάσα.

Η Δέσποινα Βανδή με τη Μελίνα Νικολαΐδη στο γυμναστήριο

«My baby», έγραψε η Δέσποινα Βανδή.

Δέσποινα Βανδή - Μελίνα Νικολαΐδη

Η διατροφή που ακολουθεί

Από το περιοδικό YOU και την Λίτσα Αναστασάκη

H Δέσποινα Βανδή δεν αλλάζει το καλοκαίρι με τίποτα, αφού με ένα μαγιό όλη μέρα ζει την απόλυτη ελευθερία, αυτή που στερείται τον χειμώνα με τόσες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Με τον Βασίλη Μπισμπίκη δίπλα της, νιώθει ότι ξαναγεννήθηκε και η εικόνα της είναι καλύτερη από ποτέ. Λαμπερή και Fit, τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της, είτε τη συναντήσεις στην παραλία με μπικίνι είτε τη δεις να περπατά στα σοκάκια με τα μοδάτα summer looks της.

Η Δέσποινα όλο το χρόνο γυμνάζεται σκληρά και η διατροφή της περιλαμβάνει μόνο υγιεινό φαγητό απ΄τα χεράκια της, αποφεύγοντας ζάχαρη, αλεύρι, και τηγανητά. Η ίδια επενδύει στα healthy foods, που συνδυάζει σε super bowls, αναμειγνύοντας φρούτα, τσία, κράνμπερι, βρόμη, και μέλι με γιαούρτι, για πεντανόστιμα πρωινά.

Οι διακοπές για την Δέσποινα Βανδή δεν έχουν τέλος! Έχοντας στο πλευρό της τον Βασίλη Μπισμπίκη και την κόρη της, απολαμβάνει ένα όμορφο καλοκαίρι μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και την βαβούρα της πόλης. Μπορεί ενδιάμεσα να κάνει κάποιες συναυλίες, με τον σύντροφο της πάντα να βρίσκεται στην πρώτη σειρά, όμως έχει επισκεφτεί πολλά νησιά και παραθαλάσσιες περιοχές της Ελλάδας.

Η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή από το Πήλιο

Η Δέσποινα Βανδή είναι λάτρης του Instagram και στο προσωπικό της προφίλ δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες από την καθημερινότητα της. Αξέχαστη είναι η φωτογραφία, που μοιράστηκε όπου πόζαρε με "καυτό" μίνι σορτσάκι και φαρδύ t-shirt.