Πέτρος Κόκκαλης: «Είχαμε βάλει ένα στοίχημα όταν γνωριστήκαμε...» - Έτσι ξεκίνησε η σχέση του με τη Δήμητρα Ματσούκα

Ο γάμος μετά από 7 χρόνια δεσμού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πέτρος Κόκκαλης παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και στη δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέ με τον γραμματέα και συνιδρυτή του νεοσύστατου κόμματος ''Κόσμος'' και υποψήφιο Ευρωβουλευτή να μιλάει για τη σύζυγό του.

Ο γάμος με τη Δήμητρα Ματσούκα μετά από επτά χρόνια σχέσης ''έπεσε'' σαν βόμβα στην εγχώρια showbiz με το ζευγάρι να παντρεύεται όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μέσα από τις δηλώσεις του Πέτρου Κόκκαλη, η ηθοποιός αποτελεί πολύ σημαντικό πρόσωπο στη ζωή του, καθώς είναι στήριγμά του σε όλες τις σημαντικές αποφάσεις, που θα κληθεί να πάρει. Όσο για τον γάμο κάθε άλλο παρά κακό έκανε στο ζευγάρι (δείτε εδώ τη συγκίνηση του Κόκκαλη με την έκπληξη της κόρης του).

Οι δηλώσεις του Πέτρου Κόκκαλη για τη σχέση του με τη Δήμητρα Ματσούκα

Η Δήμητρα τι λέει για όλα αυτά; Τι άλλαξε στη ζωή σας με τον γάμο;

Η Δήμητρα με στήριξε όσο κανείς στις αποφάσεις μου, στην αναγκαιότητα ο Κόσμος να γίνει κόμμα και να ενώσει τις πράσινες δυνάμεις εντός της χώρας. Ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα σε μια σχέση που βασίζεται στην αμοιβαιότητα, στην αγάπη και στον σεβασμό. Είχαμε βάλει ένα «στοίχημα» όταν γνωριστήκαμε και το κερδίσαμε.

Πέτρος Κόκκαλης - Δήμητρα Ματσούκα  - Σχέση

Η εξομολόγηση Ματσούκα - Κόκκαλη για τη σχέση τους

Η Δήμητρα Ματσούκα με τον Πέτρο Κόκκαλη βρέθηκαν καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης 4/4 στον ΑΝΤ1 και μίλησαν για την προσωπική τους ζωή και τη σχέση τους.

Σχετικά με τον φημολογούμενο χωρισμό του το ζευγάρι διέψευσε τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν λέγοντας πως είναι όλα ψευδή. Ωστόσο αποκάλυψαν πως «Στην αρχή της σχέσης μας υπήρχαν εμπόδια».

«Ήμουν μόνη μου τότε και ο Πέτρος. Είδα κάποιον που μου άρεσε πάρα πολύ και φαντάστηκα ότι είναι γεωπόνος. Μας σύστησε η φίλη και μετά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πολύ απόλυτα», αποκάλυψε η Δήμητρα Ματσούκα για την γνωριμία τους που έγινε το 2014.

«Η πρόταση γάμου είχε γίνει πολύ στην αρχή της σχέσης μας. Από την αρχή ξέραμε ότι είμαστε ο ένας για τον άλλον. Το αισθανόμασταν και οι δύο και το κάναμε», εξομολογήθηκαν.

«Εγώ να πω την αμαρτία μου νιώθω διαφορετικά μετά τον γάμο. Είναι πλουσιότερη η σχέση. Αλλάζει η φύση της. Είναι θέμα άνοιγμα οριζόντων» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο ο Πέτρος Κόκκαλης, με την Δήμητρα Ματσούκα να συμφωνεί συγκινημένη.