Νίκος Βέρτης: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια έκτακτη ανακοίνωση για τον Νίκο Βέρτη έγινε γνωστή το Σάββατο 13/4 μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, καθώς ακυρώνονται οι εμφανίσεις του τραγουδιστή στο Yton The Music Show, που τραγουδάει.

Ο Νίκος Βέρτης ακυρώνει την τελευταία στιγμή τις εμφανίσεις του για σήμερα, Σάββατο 13/4 και για την Κυριακή 14/4 μετά από εσπευσμένη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Οι λόγοι ακύρωσης και το πρόβλημα υγείας, που πιθανόν να αντιμετωπίζει ο καλλιτέχνης δεν διευκρινίστηκαν.

Η ανάρτηση για τη μεταφορά του Νίκου Βέρτη στο νοσοκομείο

«Λόγω εσπευσμένης μεταφοράς του Νίκου Βέρτη στο νοσοκομείο, οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του αγαπημένου μας καλλιτέχνη στο Yton The Music Show για αυτό το Σαββατοκύριακο δε θα πραγματοποιηθούν. Το Yton The Music Show το Σάββατο 13/4 και την Κυριακή 14/4 θα παραμείνει κλειστό. Σας ζητούμε συγγνώμη για την οποία αναστάτωση. Την ερχόμενη εβδομάδα ξανά μαζί, με υγεία», αναγράφεται στην ανακοίνωση για τον Νίκο Βέρτη.

Δείτε επίσης: Καταχειροκροτήθηκε το βαφτιστήρι του Νίκου Βέρτη - Άφωνοι όλοι με την ερμηνεία του σε συναυλία του στην Κρήτη (Βίντεο)

Νίκος Βέρτης - Νοσοκομείο

Η γνωριμία με την 27χρονη σύντροφό του

Την σύντροφο του Νίκου Βέρτη, παρουσίασε ο Γιώργος Λιαγκας μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης 4/1/24. Ο παρουσιαστής με την άδεια του τραγουδιστή αποκάλυψε, ότι είναι τρελά ερωτευμένος και διατηρεί σχέση με την Εμμανουέλα Κουκλινού.

Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα ανέφερε πως το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και επτά χρόνια, από το 2017. Πρόκειται για μια πανέμορφη νεαρή κοπέλα, 27 ετών, η οποία ασχολείται με το σχέδιο μόδας. «Είναι από την Κρήτη, αλλά μένει μαζί του το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα στο σπίτι του. Έχει μία σοβαρή και μακροχρόνια σχέση. Δεν υπάρχει προοπτική γάμου, τουλάχιστον άμεσα. Επειδή μπορεί να γνωρίζω και πέντε πράγματα παραπάνω, η κοπέλα είναι πανέμορφη, αλλά σε αυτή τη φάση της ζωής του Νίκου, δεν υπάρχει η άμεση προοπτική γάμου. Τώρα τι θα γίνει...».

Στην ίδια εκπομπή, το πρωί της Παρασκευής 5/1/24 η Φωτεινή Πετρογιάννη αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με την γνωριμία του ζευγαριού. Συγκεκριμένα ο Νίκος Βέρτης γνώρισε την σύντροφό του τον Ιούνιο του 2017 στην Κρήτη, όταν ο τραγουδιστής βρέθηκε στο νησί για να γίνει κουμπάρος και νονός σε γαμοβάφτιση στενού του φίλου.