Μαίρη Μηνά & Μιχάλης Σαράντης: Με έξι νονούς η βάφτιση της κόρης τους - Αυτό το όνομα θα της δώσουν

Μερικοί από τον χώρο της υποκριτικής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Μιχάλης Σαράντης παραχώρησε συνέντευξη στη Νάνσυ Παραδεισανού και στην εκπομπή της ''Nansou Tv'' στο κανάλι της στο Youtube με τον γνωστό ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για την κόρη του με τη Μαίρη Μηνά.

Το αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών απέκτησε το πρώτο του παιδί πριν από περίπου ενάμιση χρόνο και από τότε η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης έχουν δει τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά (δείτε εδώ την πρώτη βόλτα με την κόρη του).

Μέσα από τις νέες δηλώσεις του, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη βάφτιση της κόρης του, την οποία έχουν αποφασίσει να ονομάσουν ''Βασιλική''. Οι νονοί της μάλιστα θα είναι έξι και μερικοί εξ αυτών από τον χώρο της υποκριτικής.

Οι αποκαλύψεις του Μιχάλη Σαρνάντη για τη βάφτιση της κόρης του με τη Μαίρη Μηνά

«Με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη έχουμε οικογενειακή σχέση και θα είναι ένας από τους νονούς που θα βαπτίσει το παιδί μας. Είναι έξι νονοί. Ο ένας είναι ο Πυγμαλίωνας, ο άλλος είναι ο Έκτορας Λιάτσος και ο άλλος είναι από την πλευρά μου, είναι ο Γιώργος Τσακνής αδελφικός μου φίλος», είπε ο Μιχάλης Σαράντης.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μηνά για την απόκτηση της κόρης της

«Όταν όμως έμεινα έγκυος, γιατί από εκεί ξεκινάει η μητρότητα για μένα, όχι μόνο όταν έρχεται το παιδί στον κόσμο, έλεγα στην μητέρα μου ''γιατί δεν με προειδοποίησες; Γιατί δεν μου είπες; Γιατί δεν με προστάτευσες;''. Για μένα ήταν μια δύσκολη περίοδος αυτή της εγκυμοσύνης. Εννοώ όλη αυτή η ορμονική έξαρση και το ότι δεν ήταν κάτι που το είχαμε προγραμματίσει, επειδή δεν είμαι άνθρωπος της αλλαγής αλλά μ’ αρέσει πολύ να έχω τον έλεγχο στα πράγματα. Και αν επέλθει μια αλλαγή, θα την έχω επιλέξει και θα την έχω μελετήσει η ακόμα και αν τυχοδιωκτικά θα είναι δική μου απόφαση.

Θέλαμε κάποια στιγμή να κάνουμε παιδί, αλλά δεν ξέραμε ότι θα είναι αυτή στιγμή. Όταν ήρθε εγώ πάγωσα, μούδιασα. Δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ και μαζί με όλο αυτό το ορμονικό και τις δικές μου προβλέψεις για στο μέλλον όλα αυτά με πελάγωσαν. Φλέρταρα πάρα πολύ, δεν ξέρω αν συναντήθηκα κιόλας με επιλόχειο κατάθλιψη, αλλά είμαι σίγουρη ότι φλέρταρα πάρα πολύ μαζί της. Στον ερχομό της άλλαξε το τοπιό, γιατί μετατοπίστηκε όλη η προτεραιότητα και έγινε μια βουτιά από όλο αυτό το εγωκεντρικό πράγμα, μετατοπίστηκε όλο σε εκείνη», είπε η Μαίρη Μηνά στις 31/12/23 στην εκπομπή Μαμά - δες.