Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο Παύλος Σταματόπουλος - «Είναι καλά, έχει πάρει...»

Και σήμερα 14/4 εκτός πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο Παύλος Σταματόπουλος - «Είναι καλά, έχει πάρει...»

Δεύτερη ημέρα σήμερα Κυριακή 14/4 που η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βγήκε με μείον έναν συνεργάτη της στον αέρα του MEGA. Ο Παύλος Σταματόπουλος λείπει από χθες 13/4, με τον δημοσιογράφο να περνάει πολύ δύσκολες στιγμές.

Όπως ανακοίνωσε η Σίσσυ Χρηστίδου, είναι καλά και έχει λάβει όλα τα μηνύματα που του έχει στείλει ο κόσμος. Ωστόσο, ακόμα δεν ήταν έτοιμος να βγει στην εκπομπή.

Όσα είπε η Χρηστίδου για τον Σταματόπουλο

«Είμαστε λίγοι. Να στείλουμε και σήμερα στον Παύλο ένα μεγάλο φιλί και την αγάπη μας και μια αγκαλιά. Είναι καλά, έχει πάρει τα μηνύματά σας. Πάρα πολλά μηνύματα, πάρα πολλή αγάπη. Όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ χθες ανακοίνωσε το θάνατο του πατέρα του.

Ποιος είναι ο Παύλος Σταματόπουλος

Ο Παύλος Σταματόπουλος γεννήθηκε στο Βέλγιο, αλλά κατάγεται από τον Έβρο. Το 1993 ξεκίνησε την καριέρα του στη δημοσιογραφία και παράλληλα με την στρατιωτική του θητεία, εργάστηκε σε κάποια περιοδικά και εφημερίδες. Η πρώτη του τηλεοπτική συνεργασία στην ηλεόραση ήταν σε δελτίο ειδήσεων στο κανάλι 5.

«Τα έχω κάνει γενικώς όλα. Έχω καταλήξει βέβαια ότι δεν μπορώ να κάνω ειδήσεις, με τον τρόπο που γίνονται πια. Πρέπει να έχεις ειδική αντοχή σε μερικά πράγματα. Για παράδειγμα, όταν ήμουν στο ΣΚΑΙ είχαμε πάει έξω από το σπίτι ενός παιδιού που πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε να κάνουμε ζωντανό και επειδή ήταν πολύ περίεργη η αντιμετώπιση της μαμάς του, εμένα μου έγραψε τόσο άσχημα επειδή μας την ψιλοείπε και τότε αποφάσισα πως εγώ αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Θέλω πιο ευχάριστα πράγματα», είχε πει παλιότερα σε συνέντευξη του.

Μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης, ενώ "σταθμός" του είναι η Σίσσυ Χρηστίδου.