Νίκος Βέρτης: Αυτός είναι ο λόγος που οδηγήθηκε στο νοσοκομείο - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Η ανακοίνωση του I love Σουκου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ανησυχία επικράτησε το Σάββατο 13/4 για την υγεία του Νίκου Βέρτη. Το Yton The Music Show, το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει, εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση πως οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του για το Σαββατοκύριακο ακυρώνονται εκτάκτως καθώς το μαγαζί θα παραμείνει κλειστό.

«Λόγω εσπευσμένης μεταφοράς του Νίκου Βέρτη στο νοσοκομείο, οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του αγαπημένου μας καλλιτέχνη στο Yton The Music Show για αυτό το Σαββατοκύριακο δε θα πραγματοποιηθούν. Το Yton The Music Show το Σάββατο 13/4 και την Κυριακή 14/4 θα παραμείνει κλειστό» - δείτε εδώ την ανακοίνωση για το πότε θα επιστρέψει.

Τι συμβαίνει τελικά με την υγεία του Νίκου Βέρτη

Το πρωί της Κυριακής 14/4 μέσα από την εκπομπή I Love Σου Κου στον ΑΝΤ1, αποκαλύφθηκε ο λόγος που ο Νίκος Βέρτης ακύρωσε τις εμφανίσεις του και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής νοσηλεύτηκε με γαστρεντερίτιδας και αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα Κυριακή 14/4.

Στήριγμα του η 27χρονη σύντροφός του

Την σύντροφο του Νίκου Βέρτη, παρουσίασε ο Γιώργος Λιαγκας μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης 4/1/24. Ο παρουσιαστής με την άδεια του τραγουδιστή αποκάλυψε, ότι είναι τρελά ερωτευμένος και διατηρεί σχέση με την Εμμανουέλα Κουκλινού.

Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα ανέφερε πως το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και επτά χρόνια, από το 2017. Πρόκειται για μια πανέμορφη νεαρή κοπέλα, 27 ετών, η οποία ασχολείται με το σχέδιο μόδας. «Είναι από την Κρήτη, αλλά μένει μαζί του το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα στο σπίτι του. Έχει μία σοβαρή και μακροχρόνια σχέση. Δεν υπάρχει προοπτική γάμου, τουλάχιστον άμεσα. Επειδή μπορεί να γνωρίζω και πέντε πράγματα παραπάνω, η κοπέλα είναι πανέμορφη, αλλά σε αυτή τη φάση της ζωής του Νίκου, δεν υπάρχει η άμεση προοπτική γάμου. Τώρα τι θα γίνει...».

Στην ίδια εκπομπή, το πρωί της Παρασκευής 5/1/24 η Φωτεινή Πετρογιάννη αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με την γνωριμία του ζευγαριού. Συγκεκριμένα ο Νίκος Βέρτης γνώρισε την σύντροφό του τον Ιούνιο του 2017 στην Κρήτη, όταν ο τραγουδιστής βρέθηκε στο νησί για να γίνει κουμπάρος και νονός σε γαμοβάφτιση στενού του φίλου.