Δεν βγήκε στον αέρα του ΣΚΑΙ η εκπομπή Γειά σου της Μαρίας Μπακοδήμου - Τι συνέβη

Μεγάλες αλλαγές στο κανάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεν βγήκε στον αέρα του ΣΚΑΙ η εκπομπή Γειά σου της Μαρίας Μπακοδήμου - Τι συνέβη

Μπορεί οι τηλεθεατές στις 11:50 να περίμεναν να βγει στον αέρα του ΣΚΑΙ η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου με τίτλο Γειά σου, ωστόσο, το κανάλι είχε άλλα σχέδια για το πρόγραμμα του καθώς έπαιξε στη θέση της εκπομπή με ενημερωτικό περιεχόμενο.

Γιατι δεν βγήκε στον αέρα το Γειά σου

Συγκεκριμένα, εξαιτίας της επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ με πάνω από 200 drones και πυραύλους επικρατεί παγκόσμια ανησυχία με πολλούς να φοβούνται για έναν μεγαλύτερο πόλεμο. Για το λόγο αυτό λοιπόν, οι Δεκατιανοί συνέχισαν την εκπομπή τους και στη θέση του Γεια σου. Μάλιστα, πήραν παράταση μέχρι και το μεσημέρι.

Να σημειώσουμε πως ο ΣΚΑΙ έχει πάρει την απόφαση από την επόμενη σεζόν να ποντάρει πολλά στην ενημέρωση!

Το πρώτο μήνυμα για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Η επιχείρηση αυτή ονομάστηκε από τους Φρουρούς της Επανάστασης (επίλεκτο σώμα του στρατού του Ιράν) "Έντιμη υπόσχεση".

Έγινε ωστόσο αναχαίτιση των πυραύλων και των drones από το Ισραήλ χωρίς σοβαρές συνέπειας. Ωστόσο, ένα 10χρονο κορίτσι από ένα χωριό Βεδουίνων κοντά στο Arad τραυματίστηκε σοβαρά και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Καλημέρα σε όλες και όλους! Προτού περάσω στην κυριακάτικη επισκόπηση, θέλω να ξεκινήσω με την ξεκάθαρη απερίφραστη καταδίκη της Ελληνικής Kυβέρνησης και εμού προσωπικά απέναντι στη χθεσινοβραδινή επίθεση του Ιράν προς το Ισραήλ. Πρόκειται για εξαιρετικά δυσάρεστες και πολύ ανησυχητικές εξελίξεις που πυροδοτούν μια νέα ανάφλεξη στην ευρύτερη γειτονιά μας και φυσικά στη Μέση Ανατολή. Το ΚΥΣΕΑ θα συνεδριάσει εκτάκτως το απόγευμα για να αξιολογήσουμε τα δεδομένα της κατάστασης και να δηλώσουμε με κάθε τρόπο τη στήριξή μας σε κάθε προσπάθεια εκτόνωσης της νέας έντασης», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο twitter.

Κυριάκος Μητσοτσάκης Ιράν Ισραήλ

Έτοιμο το Ιράν για αντεπίθεση από το Ισραήλ

Το Ιράν δεν θα διστάσει να λάβει επιπλέον «αμυντικά μέτρα» ώστε να προστατεύσει τα συμφέροντά του ενάντια σε οποιαδήποτε στρατιωτική επιθετικότητα, ανέφερε σε δήλωσή του ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσείν Αμίρ-Αμπντολαχιάν μετά την επίθεση που εξαπέλυσε η Τεχεράνη κατά του Ισραήλ τα ξημερώματα της Κυριακής.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, o υπουργός ανέφερε ότι «το Ιράν, εάν κριθεί απαραίτητο, δε θα διστάσει να λάβει επιπλέον αμυντικά μέτρα για να περιφρουρήσει τα νόμιμα συμφέροντά του ενάντια σε στρατιωτικές επιθέσεις και αδικαιολόγητη χρήση βίας». Επίσης επαναβεβαίωσε τη δέσμευση του Ιράν «στις αρχές της Χάρτας των Ηνωμένων Εθνών και των διεθνών κανόνων».

Εν τω μεταξύ και οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν ότι οποιαδήποτε απειλή προερχόμενη από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ θα λάβει αμοιβαία απάντηση από την Τεχεράνη, γράφει το protothema.gr