Σίσσυ Χρηστίδου για Νίκο Καρβέλα: «Αυτό που λίγο έτσι με χάλασε ήταν το κομμάτι της ευθύνης πάνω στη...»

Το σχόλιο για την συνέντευξη του στην Ναταλία Γερμανού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου για Νίκο Καρβέλα: «Αυτό που λίγο έτσι με χάλασε ήταν το κομμάτι της ευθύνης πάνω στη...»

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, σχολίασαν την συνέντευξη κόλαφο του Νίκου Καρβέλα στην Ναταλία Γερμανού στο πλατό του Καλύτερα δεν γίνεται. Ο επιτυχημένος στιχουργός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις γυναίκες λέγοντας πως "Η γυναίκα βιάζεται καθημερινά εδώ και χρόνια. Δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει αυτό, γιατί είστε ρυθμισμένες να αισθάνεστε υπό του άντρα".

Η Σίσσυ Χρηστίδου λοιπόν, έχοντας πάρει το λόγο τοποθετήθηκε σχετικά και είπε πως ενώ συμφωνεί σε πολλά από αυτά που είπε, την χάλασε λίγο το κομμάτι που μίλησε για τις γυναίκες.

Το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδο για τον Νίκο Καρβέλα

«Εγώ συμφωνώ σε πολλά κομμάτια. Υπάρχουν αυτές οι “εργοστασιακές ρυθμίσεις”, που δεν είναι εργοστασιακές, γιατί δεν γεννηθήκαμε έτσι. Είναι πεποιθήσεις που χτίστηκαν κοινωνικά και λόγω της πατριαρχίας κυρίως. Αυτό που λίγο έτσι με χάλασε ήταν το κομμάτι της ευθύνης πάνω στη γυναίκα. Η γυναίκα δίνει τους αγώνες της, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, και κάνει τις προσπάθειές της και είναι πολύ σημαντικές. Οπότε, θα έπρεπε η ευθύνη να μετατοπίζεται στην ουσία και όχι στο κατά πόσο η γυναίκα έχει κάνει όσα πρέπει. Η γυναίκα έχει ξεπεράσει τον εαυτό της», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τι γράφτηκε στο twitter για την συνέντευξη του Καρβέλα

Ο σπουδαίος στιχουργός που έχει γράψει την δική του ιστορία στην μουσική παραχώρησε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. Αναφέρθηκε στην εκκλησία, στην πολιτική, στην τραγωδία στα Τέμπη και στο Μάτι, αλλά και στις γυναίκες που όπως είπε πρέπει να ξυπνήσουν. Επίσης, αποκάλυψε το λόγο που προτιμά να είναι φτωχός και δεν έχει λεφτά.

Όπως ήταν φυσικό στο twitter προκλήθηκε χαμός, με τον κόσμο να αποθεώνει τόσο τον Νίκο Καρβέλα για τις απόψεις του και τα πιστεύω του, όσο και την Ναταλία Γερμανού για την στάση που είχε απέναντι του, λέγοντας πως διδάσκει δημοσιογραφία.

Μάλιστα, οι χρήστες δεν δίστασαν να τρολάρουν τις καθημερινές πρωινές εκπομπές λέγοντας πως ήδη έχει ξεκινήσει ο πόλεμος ανάμεσα τους για το ποια θα καλέσει τον Ανδρέα Καραγιάννη, τον συντάκτη του ekklisiaonline για να απαντήσει στον στιχουργό σχετικά με την εκκλησία.