Ναταλία Γερμανού: Η δήλωση της μετά την συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα - «Έλαβα πάρα πολλά μηνύματα για...»

Τι της έστελναν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Η δήλωση της μετά την συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα - «Έλαβα πάρα πολλά μηνύματα για...»

Η Ναταλία Γερμανού σήμερα Κυριακή 14/4 μέσα από την εκπομπή της Καλύτερα δεν γίνεται, θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για την χθεσινή συνέντευξη που πήρε από τον Νίκο Καρβέλα που βρέθηκε ζωντανά στο πλατό της και ήταν χείμαρρος.

Ο παρουσιάστρια δήλωσε πολύ χαρούμενη γιατί έλαβε πολλά μηνύματα από τον κόσμο που της έλεγαν συγχαρητήρια και πως πρώτη φορά άκουσαν αυτά που ήθελε να πει.

Η δήλωση της Γερμανού για τον Καρβέλα

«Πραγματικά θέλω να πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για ένα πράγμα. Γιατί έλαβα πάρα πολλά μηνύματα για τον Νίκο. Μηνύματα που μου έλεγαν ότι "ακούσαμε για πρώτη φορά τον Νίκο Καρβέλα". Ακούσαμε τι έχει να πει αυτός ο άνθρωπος, αυτό το μυαλό. Μου στέλνανε "πες του πως τον αγαπάμε". Απαντούσα, απαντούσα... δηλαδή κάποια στιγμή του λέω "δε σε ξαναφέρνω, πιάστηκε το χέρι μου"» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Η αντίδραση της για την προηγούμενη συνέντευξη του Καρβέλα

Είναι γνωστό, πως ο Νίκος Καρβέλας δεν κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις, ωστόσο πριν από λίγες ημέρες έκανε τη διαφορά και εμφανίστηκε στην εκπομπή της Νίκη Λυμπεράκη με τη συνέντευξή τους να γίνεται θέμα συζήτησης λόγω της εκκεντρικότητας του Καρβέλα.

Η νέα συνέντευξή που παραχώρησε στη Ναταλία Γερμανού κύλισε πολύ πιο ομαλά με τον Νίκο Καρβέλα να την ευχαριστεί μετά από μία ώρα τηλεοπτικής συζήτησης - αφήνοντας μάλιστα και ένα σχόλιο για τη συνέντευξή του στη Νίκη Λυμπεράκη.

«Θέλω να σου πω, ότι πραγματικά αισθάνομαι σήμερα, ότι έχω γεννήσει. Πριν από μερικές ημέρες είχα ξαναεμφανιστεί στην τηλεόραση και αισθάνθηκα άλλα πράγματα. Τώρα αισθάνθηκα σαν μια λεχώνα. Το λέω επειδή δεν έχουν συνηθίσει οι άνθρωποι να με βλέπουν εμένα κάθε λίγο και λιγάκι. Θεωρώ αυτή πρώτη φορά που βγαίνω μετά από 25 χρόνια και πιστεύω μετά από 25 χρόνια να είμαι ακόμα ζωντανός και να δω τι συνέβη μετά από όλα αυτά που είπα σήμερα. Αν θα αλλάξει κάτι ή αν θα με σταυρώσουν», είπε ο Νίκος Καρβέλας.