Μαρία Αντωνά: Με καυτό ροζ σορτσάκι και crop top στην πρώτη δημόσια έξοδο μετά το χωρισμό από τον Σοϊλέδη

Που πήγε και με ποιον

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Αντωνά: Με καυτό ροζ σορτσάκι και crop top στην πρώτη δημόσια έξοδο μετά το χωρισμό από τον Σοϊλέδη

Την πρώτη της δημόσια έξοδο πραγματοποίησε η Μαρία Αντωνά το βράδυ του Σαββάτου 13/4, μετά το χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη. Το ζευγάρι μπορεί να μένει ακόμα μαζί κάτω από την ίδια στέγη (δείτε το εσωτερικό του σπιτιού τους), ωστόσο, περνάει μια σοβαρή κρίση.

Κανείς από τους δυο δεν έχει τοποθετηθεί για το χωρισμό, ωστόσο, ο πρώην ποδοσφαιριστής δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ξέσπασε κατά ορισμένων εκπομπών - δείτε το βίντεο.

Η έξοδο της Μαρίας Αντωνά στα μπουζούκια

Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο Fantasia με την Αντιγόνη Ψυχράμη και άλλους φίλους τους μέχρι τις πρωινές ώρες. Η δημοσιογράφος έδειχνε άκρως εντυπωσιακή! Φορούσε καυτό ροζ φόρεμα και μαύρο crop top.

Η ίδια πόζαρε στο καυτό με χαμόγελο!

Μαρία Αντωνά Αντιγόνη Ψυχράμη

Μαρία Αντωνά έξοδος

Η αποκάλυψη για Αντωνά - Σοιλέδη

Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρης Μακαλιάς έκαναν αποκαλύψεις για το χωρισμό της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη στον αέρα της εκπομπής I love Σουκου στον ΑΝΤ1. Στο πλατό σχολίασαν τα όσα ειπώθηκαν και αποκαλύφθηκαν, ενώ προβλήθηκαν και οι δηλώσεις της δημοσιογράφους λίγο μετά την αποκάλυψη του χωρισμού.

«Είναι σίγουρα στενάχωρο, γιατί ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Πήγαιναν για γάμο, συνέχεια κάτι γινόταν και πήγαινε από αναβολή σε αναβολή. Τους έφερνε και σε δύσκολη θέση όλο αυτό, επειδή πήρε διάσταση με το μονόπετρο, τους κουμπάρους, ψάχναμε το νυφικό δύο χρόνια στο πρωινό στο OPEN.Εμένα αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι η Μαρία στήριξε πάρα πολύ τον Άρη. Βγήκε μπροστά, βαλλόταν επειδή ήταν σε ένα παιχνίδι με φανατικούς οπαδούς και φίλους, είχαν ακουστεί διάφορα και εκείνη τον υποστήριξε. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις της έκανε κακό αυτό.

Έκανε και σε εμάς κακό αυτό, γιατί μας έβριζαν που τον στηρίζουμε. Το έζησα δύο χρόνια με τη Μαρία. Ήταν πάρα πολύ άβολο για εκείνη να είναι καθημερινά μπροστά στον τηλεοπτικό φακό και να πρέπει να λογοδοτεί, να απαντά που δεν είχε και υποχρέωση αλλά την έπνιγε όλο αυτό. Πέρασε πολύ δύσκολα το Μαράκι όλο εκείνο το διάστημα», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα για την Μαρία Αντώνα.

Ενώ, στην συνέχεια ο Δημήτρης Μακαλιάς έκανε μια αποκάλυψη για το σπίτι που μένουν (δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το εσωτερικό του): «Εγώ είδα και τη Μαρία προχθές. Βγήκαμε, μιλήσαμε. Χρειάζονται χρόνο. Όλοι έχουμε μιλήσει μαζί της. Είναι σε μια πολύ ιδιαίτερη ευάλωτη θέση. Δεν μένουν χώρια τα παιδιά. Ένα σπίτι έχουν, το μοιράζονται. Το ίδιο σπίτι έχουν ακόμα. Είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο. Δεν είναι ότι έχουν τσακωθεί. Τα παιδιά αγαπιούνται πάρα πολύ και αυτό είναι που πονάει. Δε θέλουν να εκτεθούν παραπάνω από αυτό που αντέχει αυτή τη στιγμή η ψυχή τους. Η Μαρία θέλει να εστιάσει στα επαγγελματικά της, να ρίξει εκεί όλο το βάρος» είπε.