Δήμητρα Αλεξανδράκη: Γενέθλια για τον σύζυγό της - Η ιδιαίτερη τούρτα και η ηλικία του αγαπημένου της

«Σ' αγαπώ έρωτά μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Στιγμές ευτυχίας ζει η Δήμητρα Αλεξανδράκη καθώς την Κυριακή 14/4 ο σύζυγος της (δείτε τον εδώ) είχε τα γενέθλιά του και έτσι η γνωστή επιχειρηματίας εκτός από ιδιωτικά θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια με μια ανάρτηση στο instagram.

Eίναι γνωστό, πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν επιθυμεί να δείχνει τον σύζυγό της, ωστόσο μιλάει για εκείνον και αναφέρεται πάντα με τα τα καλύτερα λόγια για τη σχέση και τον γάμο τους, που κανείς δεν αντιλήφθηκε.

Μέσα από το story που δημοσίευσε η ίδια βλέπουμε την τούρτα, που έσβησε ο αγαπημένος της, καθώς παράλληλα αποκαλύφθηκε και η ηλικία του με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να γράφει τον αριθμό ''41''.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τα γενέθλια του συζύγου της

«Μεγαλώνουμε μαζί...Μεγαλώνει η αγάπη μας...Μεγαλώνει και η οικογένεια μας... Να σε χαίρομαι, να σε απολαμβάνω και να σε τρελαίνω για πολλά χρόνια ακόμα. Σ' αγαπάω έρωτά μου», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη - Γενέθλια

Οι δηλώσεις για τον γάμο της

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, παραχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη το πρωί της Δευτέρας 4/3/24. Η επιχειρηματίας προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με την προσωπική της ζωή και απάντησε για το αν θα ήθελε να κάνει παιδιά.

«Έχω παντρευτεί, εσείς να ψάχνετε ακόμα να ρωτάτε. Δεν θέλω να κάνω παιδιά και όσο περνάει ο καιρός και αντί να μου βγει αυτό το φίλτρο τόσο πολύ το θάβω» αποκάλυψε στο τέλος.

Δείτε επίσης: Πρωινό Σουσού: Ξέσπασε σε κλάματα η Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Κάνω δημόσια έκκληση! Είναι αμαρτία από τον θεό...»