Ελεονώρα Μελέτη: Γενέθλια για την κόρη της - Συγκίνηση με την ανάρτησή της παρουσιάστριας

«Χρόνια πολλά μωρό μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 13/4 η Ελεονώρα Μελέτη και ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης ετοίμασαν ένα πάρτι (δείτε εδώ βίντεο) για τα γενέθλια της κόρης του, Αλεξάνδρας - Ωκεανίς που έκλεισε έξι χρόνια ζωής.

Η παρουσιάστρια έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσιεύοντας ένα βίντεο με φωτογραφίες της Αλεξάνδρας από την περίοδο, που ήταν ακόμα μωρό.

Παράλληλα η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε ένα από καρδιάς και πολύ προσωπικό κείμενο για αυτά τα έξι χρόνια που έχει μπει στη ζωή της η κόρης της!

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για τα γενέθλια της κόρης της

«13/4/2018 σαν σήμερα πριν έξι χρόνια την είχα ήδη 16 ολόκληρες ώρες στην αγκαλιά μου.

Ήμουν ήδη 16 ώρες αυτός ο νέος άνθρωπος που δημιούργησε με το που ήρθε στον κόσμο, αυτό το αερικό, αυτό πλάσμα που δεν χορταίνω να θαυμάζω για το πως μου μαθαίνει το κόσμο από την αρχή.

Τάραξε συθέμελα όλο μου το «είναι» κ με πέρασε από το να «ζω»στο να υπάρχω. Με έκανε να νιώσω τόσα, να σκεφτώ , να παρατηρήσω , να αναθεωρήσω το καθετί που γίνεται γύρω μου, να με αφορά οτιδήποτε θα συναντήσει μπροστά της.

Εδώ κ έξι χρόνια, κάθε μέρα , κάθε ώρα , ο,τι κάνω, ξεκινάει κ τελειώνει σε εκείνη . Μέσα σε έξι χρόνια έκανα πράγματα που δεν είχα κάνει μια ολόκληρη ζωή, γιατί εκείνη με ενέπνευσε κ εκεινη με δίδαξε, εκείνη μου άνοιξε το δρόμο.

Έξι χρόνια τη βλέπω να μεγαλώνει, να ωριμάζει, να διαμορφώνει, χαρακτήρα κ να χτίζει, προσωπικότητα. Όχι μόνο τη δίκη της. Αλλά κ τη δίκη μου.

Αλεξάνδρα- Ωκεανις, το άλφα κ το ωμέγα μου.

Χρόνια πολλά μωρό μου. Με υγεία, τύχη, σκοπό κ τόλμη», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.