Χριστίνα Βραχάλη: «Τη βάζει πάνω μου και εκεί που το παιδί ουρλιάζει...» - Ανατριχιάζει με τα πρώτα λεπτά μετά τον τοκετό της

Η στιγμή που είδε για πρώτη φορά την κόρη της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χριστίνα Βραχάλη: «Τη βάζει πάνω μου και εκεί που το παιδί ουρλιάζει...» - Ανατριχιάζει με τα πρώτα λεπτά μετά τον τοκετό της

Η Χριστίνα Βραχάλη ήταν καλεσμένη την Κυριακή 14/4 στην εκπομπή Μαμά - δες με την γνωστή αθλητικογράφο να μιλάει για την πρόσφατη απόκτηση της κόρης της, τις στιγμές του τοκετού αλλά και την επιθυμία της να αποκτήσει και δεύτερο παιδί.

Θυμίζουμε, πως η Χριστίνα Βραχάλη πρώτα χώρισε με τον πατέρα του παιδιού της και στη συνέχεια αντιλήφθηκε, πως ήταν έγκυος. Η ιστορία έδειξε πως ήταν έτοιμη να γίνει μητέρα - ακόμα και χωρίς έναν σύντροφο - και μάλιστα δε μετανιώνει καθόλου για την επιλογή της αυτή.

Η πρώτη επαφή με την κόρη της και ο τρόπος με τον οποίο την περιέγραψε η αθλητικογράφος είναι σοκαριστική - καθώς η ίδια αντιλήφθηκε από τα πρώτα λεπτά της γέννησης της κόρης της, πως μαμά και παιδί έχουν ένα πολύ ισχυρό δέσιμο! (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο).

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Βραχάλη για τον τοκετό της

«Ήμουν πάρα πολύ ψύχραιμη η αλήθεια είναι, είχα βέβαια πολύ support. Είμαι ένας από τους πιο τυχερούς ανθρώπους, γιατί έχω δίπλα μου ένα περιβάλλον φιλικό, το οποίο είναι οικογενειακό γιατί είμαστε 30 χρόνια και που είμαστε μαζί. Δεν με άφησαν στιγμή να σκεφτώ κάτι άσχημο. Αυτό που μου έμεινε από την καισαρική είναι όταν βγαίνει το μωρό και αρχίζει και ουρλιάζει το καημένο, γιατί βγαίνει σε αυτό το χάος της πραγματικότητας, από τη φωλίτσα του.

Τη βλέπει ο γιατρός και μου λέει: ''Ίδια με εσένα είναι'' και τη βάζει πάνω μου και εκεί που το παιδί ουρλιάζει, τη βάζει πάνω μου και της λέω ''αγάπη μου'' και το παιδί σταματάει και εκεί κάνω οπα, είμαι όντως μαμά σου. Το έχω σε βίντεο αυτό. Είναι ίσως η πιο μοναδική στιγμή της ζωής μου. Μέχρι την επόμενη. Δε θα το ξεχάσω ποτέ, αλλά επειδή έχει αποτυπωθεί και σε εικόνα είναι συγκλονιστικό», είπε η Χριστίνα Βραχάλη.