Γιάννης Καπετάνιος: «Όχι, όχι, δε θέλω!» - Η έντονη άρνηση να απαντήσει σε ερώτηση για τον Μάρκο Σεφερλή και τον Γιώργο Λαμπάτο

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιάννης Καπετάνιος: «Όχι, όχι, δε θέλω!» - Η έντονη άρνηση να απαντήσει σε ερώτηση για τον Μάρκο Σεφερλή και τον Γιώργο Λαμπάτο

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε τον Γιάννη Καπετάνιο στα παρασκήνια του Just The 2 of Us στο show του Σαββάτου 13 Απριλίου και ο ίδιος στάθηκε να παραχωρήσει κάποιες δηλώσεις μπροστά σε αυτή. Παρόλα αυτά, μόλις ρωτήθηκε για την πρόσφατη ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή αντέδρασε έντονα και δήλωσε πως δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση γι' αυτή.

Ο συνεργάτης του συγκεκριμένα δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μία φωτογραφία δίνοντας τα χέρια με τον Γιώργο Λαμπάτο μετά την λήξη της κόντρας τους και τη νέα τους αρχή και τη δουλειά που ετοιμάζουν μαζί (δείτε εδώ και την κοινή τους συνέντευξη), με εκείνον όμως να μη θέλει να κάνει κανένα σχόλιο, αλλάζοντας ύφος, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις.

Η έντονη αντίδραση του Γιάννη Καπετάνιου σε ερώτηση για τον Μάρκο Σεφερλή και τον Γιώργο Λαμπάτο

«Δεν θα απαντήσω, δεν θα απαντήσω, δε θέλω! Όχι, όχι, δε θέλω, δεν απαντάω σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καπετάνιος στην ερώτηση της δημοσιογράφου.

Στο πρόσφατο παρελθόν, ωστόσο, είχε πει...

«Εννοείται ότι το περίμενα. Ο Μάρκος είναι μεγάλη καρδιά, πάντα βρίσκεται δίπλα στους φτωχούς και τους αδύναμους και βοηθάει. Δεν με εκπλήσσει αυτό που έκανε για τον Γιώργο. Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρημένος και έφτασε σε αυτό το σημείο και ο Μάρκος δεν θα το άφηνε να περάσει απαρατήρητο. Τον συγχώρεσε, ό,τι έγινε, έγινε και πάμε παρακάτω και του έδωσε και δουλειά».

Δείτε επίσης: «Θυμάμαι έφαγα εφτά χαστούκια...» - Το ξέσπασμα του Γιάννη Καπετάνιου λόγω του Μάρκου Σεφερλή