Νίκος Βέρτης: «Είναι πάρα πολύ...» - Η αποκάλυψη του προσωπικού του γιατρού για την κατάσταση της υγείας του μετά τη νοσηλεία

Πότε θα πάρει εξιτήριο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Νίκος Βέρτης πριν από μερικές ημέρες, το Σάββατο 13 Απριλίου συγκεκριμένα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως έπαθε γαστρεντερίτιδα. Μέχρι και σήμερα, Δευτέρα 15/4, ο τραγουδιστής παραμένει στην κλινική και ο προσωπικός του γιατρός, Δημήτρης Δαβίδ, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, αποκαλύπτοντας τις τελευταίες εξελίξεις για την κατάστασή του.

Ο ίδιος εξήγησε πως γύρω στις 21:30 το βράδυ βρέθηκε εκεί, ακυρώνοντας τις εμφανίσεις του, με έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα, λόγω τροφικής δηλητηρίασης, όμως πλέον είναι πολύ καλά και αναμένεται να πάρει σύντομα εξιτήριο.

Οι αποκαλύψεις του προσωπικού γιατρού του Νίκου Βέρτη για την υγεία του

«Είναι πάρα πολύ καλά, πολύ βελτιωμένος και αύριο (15/4) ή μεθαύριο (16/4) θα πάει στο σπίτι του. Ήρθε το Σάββατο με πόνους στην κοιλιακή χώρα. Έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που είχε. Σήμερα, είναι πολύ καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Βασίλης Καρράς - "Έσπασε" στην κηδεία του μεγάλου καλλιτέχνη ο Νίκος Βέρτης

Αυτή είναι η σύντροφός του

Ο Γιώργος Λιάγκας τον γνωρίζει αρκετά καλά και έτσι επιβεβαιωμένα, έχοντας την άδειά του, ως φίλοι που είναι, παρουσίασε την σύντροφό του μέσα από την κάμερα της εκπομπής του στον ΑΝΤ1, Πρωινό, την Πέμπτη 4/1.

Το ρεπορτάζ, μάλιστα, ανέφερε πως είναι μαζί εδώ και επτά ολόκληρα χρόνια, από το 2017 συγκεκριμένα, ενώ αποκαλύφθηκε πως από το 2020 έχουν προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα την σχέση τους. Πρόκειται για μία 27χρονη ξανθιά καλλονή (εκείνος είναι 47 ετών), που ακούει στο όνομα Εμμανουέλα Κουκλινού, η οποία ασχολείται με το σχέδιο μόδας και, μάλιστα, έχει σχεδιάσει τις στολές που φορούν οι εργαζόμενοι στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο καλός της, το οποίο του ανήκει.

«Εδώ και 7 χρόνια διατηρεί σχέση με μία πανέμορφη κοπέλα, η οποία είναι από την Κρήτη, αλλά μένει μαζί του το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα στο σπίτι του. Έχει μία σοβαρή και μακροχρόνια σχέση. Δεν υπάρχει προοπτική γάμου, τουλάχιστον άμεσα. Επειδή μπορεί να γνωρίζω και πέντε πράγματα παραπάνω, η κοπέλα είναι πανέμορφη, αλλά σε αυτή τη φάση της ζωής του Νίκου, δεν υπάρχει η άμεση προοπτική γάμου. Τώρα τι θα γίνει...», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Από το 2020 μένουν μαζί...», εξήγησε έπειτα η Φωτεινή Πετρογιάννη, εξηγώντας πως τόσα χρόνια πηγαινοέρχονταν από την Κρήτη στην Αθήνα και αντίστροφα.