Βασίλης Καρράς: "Έσπασε" στην κηδεία του μεγάλου καλλιτέχνη ο Νίκος Βέρτης

«Στο τέλος αυτό που μένει είναι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, Παραμονή Χριστουγέννων, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, ο σπουδαίος καλλιτέχνης, Βασίλης Καρράς (δείτε εδώ από τι πέθανε και ποιες ήταν οι τελευταίες του ώρες στο νοσοκομείο). Ο ίδιος πέρασε πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια της ζωής του και ήρθε αντιμέτωπος με πολλές δυσκολίες στο κομμάτι της υγείας του (δείτε εδώ την τελευταία δημόσια εμφάνισή του).

Ο μεγάλος ερμηνευτής είχε ως τελευταία επιθυμία να ενταφιαστεί στο Κοκκινοχώρι της Καβάλας, από όπου και καταγόταν (δείτε εδώ πληροφορίες για τη ζωή της), κάτι το οποίο πραγματοποιήθηκε από την ημέρα, που έγινε η εξόδιος ακολουθία του με μουσικές και μπουζούκια, τον αποχαιρέτησαν οι άνθρωποί του (δείτε εδώ τα τραγούδια που τον συντρόφευσαν).

Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος, αλλά και πολλά άτομα της ελληνικής showbiz, δε δίστασαν να αφήσουν το δικό τους "Αντίο", μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (δείτε εδώ τα συγκινητικά τους μηνύματα στα social media). Ένας από αυτούς ήταν και ο δημοφιλής τραγουδιστής, Νίκος Βέρτης, ο οποίος αποφάσισε να τον στείλει το δικό του αποχαιρετιστήριο με μία αδημοσίευτη φωτογραφία τους με μεγάλες μηχανές, γουρούνες (δείτε εδώ τι ανέβασε στο Instagram).

Ο ίδιος βέβαια να σημειώσουμε, ότι αποχαιρέτησε το σημαντικό τραγουδοποιό και πάνω από την πίστα του νυχτερινού κέντρου, όπου εμφανίζεται (δείτε εδώ το συγκινητικό στιγμιότυπο). Φυσικά, εκείνος δε θα μπορούσε να λείπει και από την τελετή του ενταφιασμού του, και να κάνει, δε δηλώσεις στην κάμερα των τηλεοπτικών εκπομπών, εμφανώς συγκινημένος.

"Λύγισε" ο Νίκος Βέρτης στην κηδεία του Βασίλη Καρρά μπροστά στις κάμερες

«Στο τέλος αυτό που μένει είναι η ανθρωπιά. Το Α κεφαλαίο είναι πάνω από το Βασίλης Καρράς στο άνθρωπος. Καλό του ταξίδι», υπογράμμισε εμφανώς συγκινημένος στην κάμερα της ενημερωτικής εκπομπής, "Live News", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, κατά τη διάρκεια του ενταφιασμού, χθες, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου.