Βασίλης Καρράς: «Νύχτα Ξελογιάστρα» - Με μπουζούκια και τραγούδια το ύστατο χαίρε στο σπουδαίο καλλιτέχνη

Συντετριμμένες οι γυναίκες της ζωής τους

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει σε ολόκληρη τη χώρα, το τραγικό νέο του θανάτου, του σπουδαίου καλλιτέχνη του ελληνικού πενταγράμμου, Βασίλη Καρρά. Ο ίδιος έφυγε από τη ζωή, μόλις σε ηλικία 70 ετών, προχθές, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, Παραμονή Χριστουγέννων, κατά τις απογευματινές ώρες, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο (δείτε εδώ από τι πέθανε και πώς ήταν οι τελευταίες του ώρες στο νοσοκομείο).

Ο χαμός του δημιούργησε ένα πολύ μεγάλο κενό στον καλλιτεχνικό κόσμο, ο οποίος ένας μετά τον άλλον φίλοι του, και γνωστοί του από το χώρο της δημοσιότητας άρχισαν να αφήνουν τα δικά τους μηνύματα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (δείτε εδώ τα συγκινητικά "Αντίο" τους στο σπουδαίο ερμηνευτή), ενώ παράλληλα, κάποιοι δε δίστασαν να τον αποχαιρετήσουν και από τις πίστες των νυχτερινών κέντρων, που εμφανίζονταν εκείνο το βράδυ (δείτε εδώ τα συγκινητικά τους "Αντίο" πάνω από τις πίστες).

Παρόλα αυτά, μπορεί οι φίλοι και οι συνάδελφοί του, αλλά και οι γνωστοί να έτρεφαν έναν αμέριστο σεβασμό και ένα καλό λόγο για το μεγάλο καλλιτέχνη του ελληνικού πενταγράμμου, αλλά οι τραγικές μορφές αυτής της απώλειας δεν είναι άλλες από τη σύζυγό του και την κόρη του (δείτε εδώ την άκρως συγκινητική ανάρτηση της κόρης του). Οι ίδιες δεν μπορούν να συνέλθουν, με αποκορύφωμα τη στιγμή αυτή, σήμερα, Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του, και εκείνες είναι σε μία πολύ τραγική κατάσταση (δείτε εδώ φωτογραφίες τους). Παράλληλα, η εξόδιος ακολουθία του έχει γεμίσει με ποικίλα στεφάνια, από αγαπημένους καλλιτέχνες και τις οικογένειες τους, προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν και να δηλώσουν τη στήριξή τους στα δικά του πρόσωπα (δείτε εδώ φωτογραφίες από αυτά).

Με τραγούδια και μπουζούκια το τελευταίο "Αντίο" στο Βασίλη Καρρά

Ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί, ώστε να πει το ύστατο χαίρε στον αγαπημένο καλλιτέχνη, αποφάσισαν να εκπληρώσουν την τελευταία του επιθυμία, και να τον αποχαιρετήσουν με τραγούδια δικά του, όπως το "Νύχτα Ξελογιάστρα", αλλά και τη μεγάλη του επιτυχία "Δεν πάω πουθενά".

Μπουζούκια και κλαρίνα συντρόφευαν τα τραγούδια του, ενώ ακούγονταν από πίσω οι φωνές των παρευρισκόμενων, που έλεγαν "Αθάνατος", "Καλό ταξίδι, Βασίλη" και "Καλή αντάμωση".

undefined