Βασίλης Καρράς: «Εμείς που γνωρίσαμε την ευαίσθητη καρδιά σου...» - Το σπαρακτικό μήνυμα του Νίκου Βέρτη και η σπάνια φωτογραφία τους για το τελευταίο "Αντίο" στο μεγάλο καλλιτέχνη

«Θα μας λείψεις...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP/ Φωτογραφία αρχείου
NDP/ Φωτογραφία αρχείου

Σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι, αλλά και πλήθος θαυμαστών, είπαν το τελευταίο "Αντίο" στο σπουδαίο καλλιτέχνη, Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, την Παραμονή των Χριστουγέννων (δείτε εδώ από τι πέθανε).

Η ταφή του έλαβε χώρα πριν από λίγο σε ένα πολύ συγκινητικό κλίμα (δείτε εδώ φωτογραφίες), ενώ δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που ταξίδεψαν από την Αθήνα, αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας, ώστε να παρευρεθούν (δείτε εδώ την αντίδραση της Δέσποινας Βανδή). Σύσσωμος ο κόσμος της ελληνικής showbiz έχει βυθιστεί στο πένθος, και ένας ένας ο κόσμος του πολιτισμού και της δημοσιότητας, τον αποχαιρετούν με το δικό του ξεχωριστό τρόπο (δείτε εδώ τα συγκινητικά του μηνύματα), ενώ παράλληλα και η δισκογραφική του εταιρεία (δείτε εδώ το συγκινητικό τους αντίο).

Ένας από αυτούς, που αν και τον αποχαιρέτησαν πάνω στην πίστα, θέλησε να πει και το δικό του "Αντίο", και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αγαπημένος τραγουδιστής, Νίκος Βέρτης, με ένα πολύ σπαρακτικό μήνυμα και μία σπάνια και αδημοσίευτη μέχρι τώρα φωτογραφία τους.

Το συγκινητικό "Αντίο" του Νίκου Βέρτη και η σπάνια φωτογραφία του για το χαμό του Βασίλη Καρρά

«Θα μας λείψεις πολύ Βασίλη μου....

Εμείς που γνωρίσαμε την ευαίσθητη καρδιά σου και την καλή ψυχή σου θα σε τιμάμε πάντα...», έγραψε ο αγαπημένος ερμηνευτής για το σπουδαίο τραγουδοποιό στη λεζάντα, που συνόδευσε τη φωτογραφία. Την εικόνα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, και έκανε όλους όσους την είδαν να "λυγίσουν".


Οι καλλιτέχνες που έδωσαν το παρόν στην εξόδιο ακολουθία του Βασίλη Καρρά

Ένας από τους νέους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, που τίμησε με την παρουσία του το σπουδαίο τραγουδοποιό, ήταν ο Πέτρος Ιακωβίδης, στην τελετή, που έγινε, χθες, Τρίτη 26 Δεκεμβρίου. Ακόμη, και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, βρέθηκε εκεί για να αποχαιρετήσει το σπουδαίο ερμηνευτή, αλλά και Λένα Ζευγαρά. Από την Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε και ο Γιάννης Ζουγανέλης, για να αποτίσει φόρο τιμής στο λαϊκό καλλιτέχνη.

Συντετριμμένη εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές κάμερες η δημοφιλής τραγουδίστρια, Αντζελα Δημητρίου, «Τι να πω για τον Βασίλη; Τον γνώριζα από το 1980, ήταν ο καλύτερος άνθρωπος και η καλύτερη ψυχή. Θα τον αγαπάω πάντα, θα τον σκέφτομαι πάντα. Του αφιερώνω ένα τραγούδι που έχουμε πει μαζί, το "Θα σε νοιάζομαι". Συλλυπητήρια στην οικογένεια», είπε μάλιστα με σπασμένη φωνή.