Δήμητρα Βαμβακούση: Η τρυφερή φωτογραφία μέσα από το σπίτι που μένει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το νεογέννητο μωράκι τους

«Δεν υπάρχει κάτι ανώτερο από το να κοιμάμαι αγκαλιά με τον άντρα μου και το μωρό μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στιγμές ευτυχίας βιώνει η Δήμητρα Βαμβακούση, κρατώντας καθημερινά στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωράκι της, καρπό του έρωτα της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Μάλιστα, η αθλήτρια ήταν ήδη έγκυος όταν παντρεύτηκαν (δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το γάμο τους).

Πλέον ζει μια διαφορετική καθημερινότητα με τον σύζυγό της και την κόρη τους, έχοντας αποκαλύψει επίσης και το όνομα που θα της δώσουν - δείτε εδώ.

Η ανάρτηση της Βαμβακούση για το νεογέννητο και τον Αγγελόπουλο

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι ανώτερο από το να κοιμάμαι αγκαλιά στο κρεβάτι με τον άντρα μου και το μωρό μου», έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση ποζάροντας ξαπλωμένη στο σπίτι της.

Δήμητρα Βαμβακούση Γιώργος Αγγελόπουλος σπίτι

Η δυσκολία που αντιμετώπισε

Η Δήμητρα Βαμβακούση από τη στιγμή που γέννησε, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, παρέμεινε κλεισμένη στο σπίτι, κι αυτό γιατί πριν τις 40 μέρες συνιστάται να μένει μέσα το μωρό, ενώ και η ίδια ήθελε να ξεκουραστεί και να βρει τα πατήματά της (δείτε εδώ μία αδημοσίευτη φωτογραφία από το μαιευτήριο).

Οι βόλτες που έκανε ήταν μέχρι το μπαλκόνι, γεγονός που είναι αρκετά δύσκολο, ωστόσο η υπομονή είναι ο καλύτερός της σύμμαχος. Όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρωί της Τρίτης 19 Μαρτίου, βέβαια, από την επόμενη ημέρα θα μπορούσε πλέον να ξεπορτίσει μαζί με την μπέμπα, αφού θα 40ίσει. Μαζί με τα ευχάριστα, όμως, ανακοίνωσε και ένα νέο που επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία της και αφορά τις σπουδές της.

«Έχω βγει μία βόλτα στη βεράντα. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τις ευχές σας που είναι πάρα πολλές και τα δώρα. Είναι λίγο ημίτρελη η κατάσταση οπότε δεν ανεβάζω πολύ. Αύριο 40ίζω οπότε φτου ξελευθερία. Επίσης θα ήθελα να μοιραστώ, έτσι για να νιώσω λίγο καλύτερα, ότι έχω μείνει μετεξεταστέα για Σεπτέμβρη, διότι μόλις ξεκινούσε η εξεταστική… γέννησα! Αυτά», είπε χαρακτηριστικά.