Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Η Άννα Κουτσαφτίκη επιβεβαίωσε την αποχώρηση της - «Δεν μου είναι εύκολο»

«Ο Μπάμπης θα συνεχίσει τη ζωή του. Δεν ξέρω αν θα είναι άλλη, πρέπει να ρωτήσετε εκείνον»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Η Άννα Κουτσαφτίκη επιβεβαίωσε την αποχώρηση της - «Δεν μου είναι εύκολο»

Μετά την Βουλίτσα και την Καίτη, από την σειρά Μην αρχίζεις την μουρμούρα αποχωρεί και η Ξένια. Μετά από 7 χρόνια επιτυχίας η Άννα Κουτσαφτίκη πήρε την απόφαση να αφήσει το ρόλο της και να προχωρήσει παρακάτω σε κάτι καινούργιου επαγγελματικά.

Την αποχώρηση της επιβεβαίωσε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar, που την περίμενε έξω από το θέατρο όπου πρωταγωνιστεί.

Οι δηλώσεις της Κουτσαφτίκη για την Μουρμούρα

«Θα αποχωρήσω από τη Μουρμουρίτσα μου μετά από 7 χρόνια. Έκλεισα έναν κύκλο. Οι δεσμοί που μας ενώνουν είναι οικογενειακοί πια, έχουμε περάσει πάντα. Δεν μου είναι εύκολο. Ο Μπάμπης θα συνεχίσει τη ζωή του. Δεν ξέρω αν θα είναι άλλη, πρέπει να ρωτήσετε εκείνον», ανέφερε αρχικά η Άννα Κουτσαφτίκη για την αποχώρηση της από την σειρά, Μην αρχίζεις την μουρμούρα.

«Σίγουρα πιστεύω ότι θα βρεθεί κάποια άλλη ηθοποιός. Δεν θα κάνει την Ξένια, δε γίνεται! Δεν ξέρω να σας πω ακριβώς το φινάλε, τώρα το δουλεύουμε με την παραγωγή, θα υπάρξει κάποιος χωρισμός κατά πάσα πιθανότητα με έναν τρόπο γιατί ο Σπύρος Τσεκούρας θα συνεχίσει και καλά θα κάνει», είπε σχετικά με την αντικαταστάτριά της.

Στο λόγο για τον οποίο αποχώρησε από την Μουρμούρα, αποκάλυψε: «Αυτή τη σειρά την αγαπώ πολύ. Θα μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποχωρήσω, τον ρόλο τον κουβαλάω μέσα μου αλλά νιώθω ότι έχει κλείσει καλλιτεχνικά αυτός ο κύκλος, θέλω να ανοίξω νέους. Όλα έχουν γίνει σε συνεννόηση με την παραγωγή. Κάτι συζητάω τηλεοπτικά, δεν μπορώ να μιλήσω. Σίγουρα θα κάνω θέατρο».

Tι θα δούμε στο επεισόδιο 41 το Σάββατο 20/4

Επεισόδιο 41

Ο Κανάτης αποφασίζει να αναλάβει την διαχείριση της πολυκατοικίας και ζητάει τη βοήθεια της Ζωής και του Φάνη για να τα καταφέρει... Η Βούλα εμφανίζεται πάλι στον Μηνά και τη Ζουζού, ως Χιονάτη αυτή τη φορά, μόνο που τώρα έρχεται για ένα δικό της πρόβλημα... Ο Μπάμπης με αφορμή μια δηλητηρίαση που παθαίνει η Ξένια από χαλασμένο αυγό, φέρνει κότες και τις βάζει σε κοτέτσι στο μπαλκόνι... Μια κρυφή συνάντηση της Τούλας με τον Βασιλάκη, βγάζει στη φόρα την ζήλια του Ηλία. Η Τούλα όμως δεν το αφήνει να περάσει έτσι.