Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Αγαπημένη ηθοποιός αποχωρεί από τη σειρά - Αναζητείται η αντικαταστάτριά της

Οι δηλώσεις του Βλαδίμηρου Κυριακίδη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Αγαπημένη ηθοποιός αποχωρεί από τη σειρά - Αναζητείται η αντικαταστάτριά της

Το τηλεοπτικό κοινό του Alpha έχει δείξει την αγάπη του στη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα όσο σε κανένα άλλο πρόγραμμα τα τελευταία χρόνια, καθώς έχει επιβεβαιωθεί ότι το σίριαλ θα συνεχιστεί και του χρόνου για 12η σεζόν.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχουν περάσει πολλοί ηθοποιοί από τη Μουρμούρα είτε με guest ρόλους, είτε με πρωταγωνιστικούς. Το σενάριο προφανώς και προσαρμόζεται στις ανάγκες τους και έτσι βλέπουμε σε κάθε σεζόν αποχωρήσεις και προσθήκες.

Μέσα από τις νέες δηλώσεις του Βλαδίμηρου Κυριακίδης ή αλλιώς Ηλία στη σειρά στο Breakfast at star - που προβλήθηκαν την Παρασκευή 12/4 - επιβεβαιώθηκε πως του χρόνου αποχωρεί από το καστ η τηλεοπτική Ξένια, Άννα Κουτσαφτίκη.

Η αποκάλυψη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη για την ηθοποιό που αποχωρεί από το Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα

«Η Άννα Κουτσαφτίκη δεν θα συνεχίσει, θα βρεθεί άλλη κυρία, θα γίνει αντικατάσταση. Δεν γνωρίζω ακόμα ποιες θα είναι», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Δείτε επίσης: Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Ο τσακωμός Κουτσαφτίκη - Τσεκούρα πίσω από τις κάμερες

Τι θα δούμε το Σάββατο 13/4 στη σειρά

Επεισόδιο 39

Ο Φάνης και η Ζωή αποφασίζουν να ζητήσουν αύξηση για να μπορέσουν να λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα... Η σχέση Μηνά και Ζουζούς μπαίνει σε νέα τροχιά, παρ' όλες τις αναστολές του Μηνά... Ο Ηλίας και η Τούλα περιμένουν με αγωνία το καινούριο τους διπλό κρεβάτι. Ο Ηλίας κάνει όνειρα για τη συμβίωσή τους, αλλά η Τούλα δεν είναι έτοιμη γι' αυτό. Η Ξένια δίνει δώρο στην εκπομπή της ένα μεγάλο ταξίδι και ο Μπάμπης θα κάνει τα πάντα για να το κερδίσει, προκειμένου να το δωρίσει στη μανούλα του.