Ελένη Μενεγάκη: Μπήκε στην κουζίνα για χατίρι των παιδιών της και του Ματέο - Το κυριακάτικο γεύμα που ετοίμασε

Της αρέσει να τους περιποιείται

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Μενεγάκη
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει να περιποιείται τα αγαπημένα της πρόσωπα, στα οποία πρώτα από όλους βρίσκονται τα παιδιά της και ο σύζυγός της, Ματέο Παντζόπουλος. Και ένας από τους τρόπους για να τους δείχνει πόσο τους νοιάζεται είναι το μαγείρεμα. Την Κυριακή 14 Απριλίου, λοιπόν, μπήκε στην κουζίνα για να ετοιμάσει ένα από τα πιο αγαπημένα τους φαγητά, το οποίο απόλαυσαν όλοι μαζί στο τραπέζι αργότερα.

Μέσα από την εκπομπή της, Ελένη, το μεσημέρι της Δευτέρας 15/4, αποκάλυψε συγκεκριμένα πως ετοίμασε ρεβίθια και έδωσε μερικές λεπτομέρειες παραπάνω για την ετοιμασία που κάνει, χωρίς να θέλει να κλέψει την λάμψη από την συνταγή που είχε ετοιμάσει να παρουσιάσει ο Γιώργος Τσούλης.

Το κυριακάτικο γεύμα που ετοίμασε η Ελένη Μενεγάκη για την οικογένειά της

«Χθες έφτιαξα ρεβίθια στο σπίτι. Ήταν φανταστικά, έχω γίνει η καλύτερη. Έχω κάνει πολλά πράγματα, αλλά ας μην πούμε τη δικιά μου συνταγή, είμαι καταπληκτική! Τρώνε τα παιδιά μου και χαίρομαι! Εγώ τα έβαλα πέντε ώρες στους 140 βαθμούς μέσα σε γάστρα μαντεμένια, δεν έχω πήλινη. Είχα κάποτε, μου είχαν στείλει μία από τη Σίφνο, αλλά δεν ξέρω, μου έσπασε, χάθηκε…», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη - Ο πραγματικός λόγος που ανεβάζει τις τελευταίες ημέρες σωρηδόν φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή

Το δεύτερο αγαπημένο της νησί για φαγητό μετά την Άνδρο

Η αγάπη της Ελένης Μενεγάκη για τη θάλασσα είναι πολύ μεγάλη και γενικότερα είναι γνωστό, πως εδώ και πολλά χρόνια η παρουσιάστρια έχει βρει το δικό της καταφύγιο στο νησί της Άνδρου, που επισκέπτεται οικογενειακώς.

Ασφαλώς και όλα τα νησιά της χώρας έχουν το καθένα τη χάρη και την ομορφιά τους, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη χαλαρώνει μόνο στην Άνδρο. Και η Τήνος όμως φαίνεται να είναι στη λίστα με τα αγαπημένα της νησιά, όπως αποκάλυψε η ίδια την Παρασκευή 5/4 στην εκπομπή Ελένη.

Πιο αναλυτικά, με βάση την έρευνα πως η Τήνος και η Μήλος αποτελούν τα απόλυτα νησιά για να επισκεφτεί κανείς το 2024, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής, πως συχνά ''πετάγεται'' με την οικογένειά της από την Άνδρο στην Τήνο - αποκαλύπτοντας μάλιστα και τις αγαπημένες τους συνήθειες.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Θέλω να είμαι νόστιμη στις καλοκαιρινές μας αποδράσεις» - Τα σχέδια που κάνει με τον Ματέο Παντζόπουλο μετά το τέλος της εκπομπής

«Όσον φαγητό στην Τήνο ωραίο είναι το φαγητό και εμείς πολλές φορές από την Άνδρο, αν ο καιρός είναι καλός και δεν έχει τρομερά μποφόρ, πεταγόμαστε απέναντι για να πάμε να τσιμπολογήσουμε κάτι αλλά όχι μόνο για αυτό. Γιατί η Τήνος έχει ωραίες παραλίες και πολύ ωραία χωριουδάκια για να τα ανέβεις, να τα γυρίσεις και να κάνεις τη βόλτα σου και να μείνεις, δηλαδή δεν είναι ένα σημείο που λες πάω να δω. Όπου και να πας καλά θα περάσεις», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη - Διακοπές