Λευτέρης Χαρίτος - Έδωσε spoiler για το τελευταίο επεισόδιο της Μάγισσας: «Όποιος δει το επεισόδιο να μείνει και μετά...»

Ο σκηνοθέτης πήρε έμπνευση από την Marvel

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Λευτέρης Χαρίτος - Έδωσε spoiler για το τελευταίο επεισόδιο της Μάγισσας: «Όποιος δει το επεισόδιο να μείνει και μετά...»

Με αφορμή το μεγάλο φινάλε της Μάγισσας, το οποίο θα προβληθεί απόψε (15/4), ο Λευτέρης Χαρίτος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Το Πρωινό όπου μίλησε για τη σχέση του με τους ηθοποιούς, έδωσε spoilers για το τελευταίο επεισόδιο, ενώ μίλησε και για τον επόμενο κύκλο, που θα έχει τη μορφή prequel ωστόσο, και τελείως διαφορετικό cast.

«Ένας ηθοποιός που αγαπώ παρά πολύ είναι ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Από γυναίκες ηθοποιούς αγαπώ πολύ την Σμαράγδα Καρύδη, θεωρώ ότι κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα και τα κάνει καλά, είναι και κωμική και δραματική. Δεν έχω κάνει θέατρο, με γυροφέρνει τώρα τελευταία, αλλά θεωρώ ότι είναι άλλο επάγγελμα και κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει αυτό που κάνει καλά. Δεν το αποκλείω πια», δήλωσε σχετικά με τα επαγγελματικά του ο Λευτέρης Χαρίτος.

Δείτε επίσης: Λευτέρης Χαρίτος: Οι 3 λέξεις που αρκέστηκε να πει για την Μαρκέλλα Γιαννάτου μετά το χωρισμό τους

Ο Λευτέρης Χαρίτος για το φινάλε της Μάγισσας

Όσον αφορά το αποψινό φινάλε της «Μάγισσας» είπε μεταξύ άλλων: «Σήμερα θα δούμε το τέλος μίας υπέροχης ιστορίας. Τα πάντα θα μπουν στη θέση τους με απρόβλεπτο τρόπο. Πολλά πράγματα περιμένουμε να συμβούν, αλλά η Μελίνα και ο Πέτρος αποφάσισαν να το κάνουν με ένα twist. Γράφουν πάντα χαρούμενα φινάλε κι αυτό το εκτιμώ. Υπάρχει ένα κολπάκι που θα γίνει μετά τους τίτλους που ήταν δικής μου έμπνευσης. Δηλαδή καλό είναι όποιος δει το επεισόδιο να μείνει και μετά -αυτό το κάνει στις ταινίες της η Marvel».

Ο Λευτέρης Χαρίτος μίλησε επίσης για τον δεύτερο κύκλο της σειράς που θα εκτυλίσσεται στο παρελθόν: «Είναι διαφορετική ιστορία και άλλης λογικής. Είναι πολύ πιο “crime” ιστορία, πιο εσωτερική, η μαγεία παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Όλοι οι ηθοποιοί στον δεύτερο κύκλο θα είναι άλλοι. Μόνο τη Μαρία Κίτσου έχουμε κλείσει, κανέναν άλλο, πρόσφατα ξεκινήσαμε το casting».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Όσα θα δούμε στον επίλογο της Μάγισσας

Η ώρα της μεγάλης μάχης έφτασε. Λασκαραίοι και Γερακάρηδες γίνονται σύμμαχοι κι εχθροί. Ο Τζανής θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τα κεκτημένα του, ενώ ο κόσμος γύρω και μέσα του γκρεμίζεται συθέμελα. Ο Μιχαήλ και ο Σπήλιος καλούνται να πληρώσουν βαρύ τίμημα για τα λάθη τους.

Το καλό και το κακό θα συγκρουστούν για την τελική επικράτηση. Η επόμενη μέρα θα είναι μια νέα αρχή για τις δύο οικογένειες, που θα πρέπει να θάψουν τους νεκρούς τους και να κλείσουν τις πληγές τους…