Λευτέρης Χαρίτος: Οι 3 λέξεις που αρκέστηκε να πει για την Μαρκέλλα Γιαννάτου μετά το χωρισμό τους

Η αντίδραση του μπροστά στην κάμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λευτέρης Χαρίτος: Οι 3 λέξεις που αρκέστηκε να πει για την Μαρκέλλα Γιαννάτου μετά το χωρισμό τους

Ο Λευτέρης Χαρίτος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και συζήτησε με τον Γιώργο Λιάγκα για την πορεία του στην μυθοπλασία. Αφορμή για την συνάντηση αυτή, στάθηκε το μεγάλο φινάλε της σειράς Η Μάγισσα, που θα προβληθεί απόψε 15/4 το βράδυ - δείτε τις εξελίξεις πριν παίξουν.

Ο παρουσιαστής ωστόσο, δεν δίστασε να τον ρωτήσει και για την προσωπική του ζωή, καθώς διατηρούσε σχέση με την Μαρκέλλα Γιαννάτου με την οποία χώρισαν λίγο πριν έρθει το πρώτο τους παιδί.

Οι δηλώσεις του Χαρίτου για την Γιαννάτου και την κόρη τους

«Κάναμε ονοματοδοσία γιατί μάλλον δεν είμαστε της εκκλησίας, τι να σου πω... Είναι και πιο απλό και πρακτικό. Έχω και έναν μεγάλο γιο που πάλι είχε γίνει ονοματοδοσία. Τώρα την μικρή την βγάλαμε, Μελία – Αφροδίτη. Θα χρονίσει τον Ιούνιο. Είναι δέκα μηνών και είναι μια κουκλίτσα, πανέμορφη», εξομολογήθηκε αρχικά για την 10 μηνών κορούλα του.

Όταν ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Λευτέρη Χαρίτο για τη σχέση του με την Μαρκέλλα Γιαννάτου με την οποία δουλεύουν και μαζί, αρκέστηκε να πει μονάχα «Όλα μια χαρά» με τέτοιο τρόπο ώστε να σταματήσει η κουβέντα τους εκεί.

Να σημειώσουμε πως η κόρη τους, εκτός από δυο ονόματα έχει και δυο επίθεση με αυτό της μητέρας της να προέχει από το Χαρίτου του πατέρα της.

Η εξομολόγηση της Μαρκέλλας Γιαννάτου για την γέννηση της κόρης της

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12/2 στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1, The 2night Show, και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη γέννα και την ζωή της έκτοτε.

«Ήταν δύσκολη η γέννα. Ήταν περίεργα όταν μου την έφεραν στην αγκαλιά μου. Δεν έκλαψα, αλλά είχα άγχος πώς να την πιάσω. Με το πού έφτασα σπίτι έκλαψα όσο δεν είχα κλάψει σε όλη την εγκυμοσύνη και τη γέννα. Έκλαιγα ένα 20λεπτο, είχα ξαπλώσει στο πάτωμα. Ευτυχώς ήταν η μαμά μου και μου δημιουργούσε ασφάλεια», είπε στη συνέχεια.

Δείτε επίσης: «Δεν ξέρω αν δεν είχα την οικογένειά μου...» - Απαντάει για το χωρισμό της με το Λευτέρη Χαρίτο

Και πρόσθεσε: «Δούλευα μέχρι δέκα μέρες πριν γεννήσω και σταμάτησα γιατί κόλλησα covid. Το αστείο στο γύρισμα ήταν ότι έβλεπαν βιντεάκια στο youtube μήπως χρειαστεί να μου κόψουν τον πλακούντα. Γύρισα πίσω στο 15ήμερο. Επειδή κόλλησα covid έπαθα κάτι και έφυγα ξαφνικά γιατί είχα φαγούρα στα χέρια. Παίρνω τον μπαμπά μου τα μεσάνυχτα και μου είπε να πάρω τον γυναικολόγο μου. Τον πήρα και μου είπε να πάω το πρωί με το βαλιτσάκι μου να μου πάρουν το παιδί γιατί είναι επικίνδυνο. Πήγα, δεν το πήραν το μωρό, αλλά εξαιτίας αυτού προγραμματίσαμε να γεννήσω για να μην υπάρξει κάτι. Ήταν σοκαριστικό, γιατί δεν είχα ιδέα και ευτυχώς το είχε ακούσει η φίλη μου». Σε άλλο σημείο ανέφερε πως πλέον δεν θηλάζει την κόρη της, όμως το έκανε τους πρώτους έξι μήνες.