Η Μάγισσα: «Κανείς δεν θα ζήσει» - Ο πύργος των Λασκαραίων πλημμυρίζει με αίμα στο φινάλε απόψε 15/4

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα: «Κανείς δεν θα ζήσει» - Ο πύργος των Λασκαραίων πλημμυρίζει με αίμα στο φινάλε απόψε 15/4

Απόψε 15/4 θα προβληθεί το μεγάλο φινάλε της σειράς, Η Μάγισσα, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Όλοι οι πρωταγωνιστές θα έρθουν αντιμέτωποι με τα κρίματά τους και σ’ αυτό θα συμβάλλει η Θεοφανώ, που αποφασίζει να χρησιμοποιήσει σωστά το χάρισμά της.

Όσα θα δούμε απόψε στο φινάλε της Μάγισσας στον ΑΝΤ1

Ο πρώτος της στόχος θα είναι ο Σπήλιος, ο οποίος αφού συνειδητοποιεί πως η Θεοφανώ είναι αδελφή του, στη συνέχεια έρχεται αντιμέτωπος με τη Γερακίνα, όταν εκείνη μαθαίνει πως ο άντρας της γνώριζε για το σχέδιο δολοφονίας κατά τους Πετρούνη και δεν έκανε τίποτα για να το αποτρέψει. Αυτή θα είναι και η ταφόπλακα στον γάμο τους, ενώ η μανία της Κυπριανής θα την οδηγήσει απέναντι στον ίδιο της τον γιο. Μάνα και γιος θα φτάσουν στα άκρα και δεν θα υπάρχει πια γυρισμός για κανέναν από τους δύο.

Την ίδια ώρα, ο Κανέλλος, αφού καταφέρνει να αποδράσει από τον πύργο, παίρνοντας για όμηρο τον ανιψιό του, στη συνέχεια έρχεται η ώρα της αποκάλυψης για τον φόνο του μωρού. Ο Τζανής παγιδεύεται στο μίσος του και δεν καταφέρνει να γλιτώσει από όλη αυτή την πλεκτάνη που έστησε, ενώ η Μεταξία θα τον ακολουθήσει στο ίδιο τέλος, αφού πρώτα μάθουν πως η Δαμιανή σκότωσε το παιδί τους.

Παράλληλα, φτάνει και το τέλος για τη Δαμιανή, αφού τίποτα απ’ όσα είχε σχεδιάσει δεν πήγαν όπως ήθελε και φυσικά οι ενοχές της για την άδικη δολοφονία του εγγονιού της την κυριεύουν. Ετσι η ίδια αποφασίζει το ποιο θα είναι το τέλος της και βλέποντας πως δεν έχει πια τίποτα άλλο να χάσει, βάζει τέλος στη ζωή της πίνοντας δηλητήριο! Και ο Μιχαήλ θα λογοδοτήσει για το κακό που προκάλεσε στον Τζανέτο και την πλεκτάνη που έστησε για να του κλέψει τη θέση και όλοι πια θα μάθουν την αλήθεια, με τον Αντρέι να σοκάρεται ακόμα περισσότερο.

Εχοντας καταφέρει η Θεοφανώ να φέρει τους πάντες αντιμέτωπους με τα κρίματά τους, τώρα μένει η μεγάλη αναμέτρηση -σχεδόν 20 χρόνια μετά- ανάμεσα στο καλό και στο κακό για την τελική επικράτηση. Η ώρα της μεγάλης μάχης καταφθάνει και έρχεται αντιμέτωπη με την Κυπριανή. Η Θεοφανώ καταφέρνει να εξοντώσει την Κυπριανή και το κακό, αλλά η ίδια δεν καταφέρνει να επιβιώσει. Με τον χαμό της μπαίνει και το τέλος στην αιώνια μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό. Η τελευταία σκηνή θα είναι με τον Αντρέι και τον Μάρκο να δίνουν τα χέρια, να αφήνουν πίσω την κόντρα τους και να φεύγουν με το παιδί της Θεοφανώς.

Δείτε επίσης: Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στα επεισόδια της σειράς - Καρέ καρέ η τελευταία συγκλονιστική σκηνή