Η Μάγισσα: Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στα επεισόδια της σειράς - Καρέ καρέ η τελευταία συγκλονιστική σκηνή

Δείτε την πριν προβληθεί στην τηλεόραση!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η Μάγισσα: Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στα επεισόδια της σειράς - Καρέ καρέ η τελευταία συγκλονιστική σκηνή

Με αλλαγή της τελευταίας στιγμής στα επεισόδια της σειράς «Η μάγισσα», καθώς ένα επεισόδιο δεν προβλήθηκε λόγω της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, το τελευταίο επεισόδιο μεταφέρθηκε τελικά για τη Δευτέρα 15 Απριλίου. Ενα επεισόδιο που θα έχει τα πάντα, εκδίκηση, τιμωρία, συγκίνηση και (εν μέρει) δικαίωση.

Μαζί με την εκδίκηση, την τιμωρία, τη συγκίνηση και τη δικαίωση, το θανατικό θα είναι και το κυρίαρχο κομμάτι τού εν λόγω τελευταίου επεισοδίου, που αναμένεται να καθηλώσει το κοινό. Άλλωστε το συγγραφικό δίδυμο των Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη μας έχει συνηθίσει σε ανατρεπτικά φινάλε σε όλες τις σειρές που φέρουν την υπογραφή τους. Καλοί και κακοί θα πάρουν αυτό που αξίζουν, αλλά σίγουρα και κάποιοι άλλοι ίσως και να αδικηθούν. Όπως άλλωστε και στη ζωή, δεν κερδίζει πάντα το καλό!

Η Μάγισσα: Τα εγκλήματα όλα στο φως

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού TiVi Σίριαλ, όλα θα αρχίσουν όταν η Θεοφανώ θα είναι έτοιμη να εκπληρώσει την επιθυμία της μάνας της για εκδίκηση! Με την είσοδο των Γερακάρηδων στον πύργο των Λασκαραίων, η τύχη της ήταν πια στον Θεό. Εκεί ήταν που η μάνα της ως όραμα της άνοιξε τα μάτια και τα μυαλά και της αποκάλυψε όλα τα εγκλήματα που συνέβησαν και τους πραγματικούς ενόχους. «Αυτή η γνώση θα σε βοηθήσει να νικήσεις και οι ψυχές που χάθηκαν θα σου κρατούν το χέρι για να το κάνεις», με αυτά τα λόγια την προέτρεψε να τους τιμωρήσει όλους για να μπορέσει να σωθεί η ίδια και το παιδί της!

Δείτε επίσης: Μάγισσα: Δύσκολο το τελευταίο γύρισμα - Αγαπημένη ηθοποιός αποχαιρετάει τη σειρά του ΑΝΤ1

Οταν λοιπόν οι Γερακάρηδες αποφασίζουν να τη σκοτώσουν μετά από προτροπή της Κυπριανής, που έχει βάλει σκοπό της ζωής της να πεθάνει η μάγισσα, η Θεοφανώ μεταμορφώνεται και η ώρα της μεγάλης αλήθεια έχει πια φτάσει και όλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα κρίματά τους. Πρώτος της στόχος γίνεται ο Σπήλιος, στον οποίο και αποκαλύπτεται ως αδελφή του. Μια αποκάλυψη που κάνει τον ισχυρό άντρα να τη σώσει από τον θάνατο.

 Η Μάγισσα αντ1 τελευταίο επεισόδιο

Ομως και εκείνος θα έρθει αντιμέτωπος με τα δικά του εγκλήματα, ενώ η Γερακίνα που θα μάθει πως ο ίδιος συνέβαλε στη δολοφονία του γιου τους, θα τον παρατήσει και θα φύγει μακριά του. Η Κυπριανή, θολωμένη από το μίσος της για τη μάγισσα, θα τα βάλει μαζί του, με τραγικά αποτελέσματα. Παράλληλα και η Δαμιανή θα δει τον κλοιό γύρω της να στενεύει και μην έχοντας άλλη λύση και για να γλιτώσει την τιμωρία, θα πιει δηλητήριο για να πεθάνει, την ώρα που ο Τζανής με τη Μεταξία θα βρουν επίσης τραγικό θάνατο, γνωρίζοντας πια πως η Δαμιανή σκότωσε το παιδί τους. Ανεπηρέαστος από όλη την κατάσταση δεν θα μείνει ούτε ο Μιχαήλ, που θα λογοδοτήσει για το κακό που προκάλεσε στον αδελφό του τον Τζανέτο.

Φέρνοντας τους πάντες αντιμέτωπους με τα κρίματά τους, τώρα μένει η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στο καλό και στο κακό για την τελική επικράτηση. Η ώρα της μεγάλης μάχης καταφθάνει. Θεοφανώ (ως Αναχίτ) και Κυπριανή είναι αντιμέτωπες. Η πραγματική ταυτότητα της Γερακάρισσας αποκαλύπτεται και δεν είναι άλλη από το ότι είναι η κακιά μάγισσα. Αυτό και το γεγονός πως ο άντρας της την απάτησε ήταν και οι λόγοι που σκότωσε την Αναχίτ, για να επικρατήσει το κακό. Μόνο που αυτή τη φορά το καλό θα επικρατήσει, αλλά με απώλειες!

Το φινάλε

 Η Μάγισσα αντ1 φινάλε

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα: Ο ρόλος της ολοκληρώθηκε με τραγικό τρόπο - Το αντίο του Γιώργου Γάλλου

Η Θεοφανώ κατάφερε να εξοντώσει την Κυπριανή και το κακό, αλλά η ίδια δεν καταφέρνει να επιβιώσει. Ωστόσο η θυσία της να σώσει τους αγαπημένους της και κυρίως το παιδί της πετυχαίνει και αυτός ήταν ο σκοπός της. Η επόμενη μέρα θα είναι μια νέα αρχή για Λασκαραίους και Γερακάρηδες, που θα πρέπει να θάψουν τους νεκρούς τους και να κλείσουν τις πληγές τους. Η τελευταία σκηνή θα είναι με τον Αντρέι και τον Μάρκο να δίνουν τα χέρια, να αφήνουν πίσω την κόντρα τους και να φεύγουν με το παιδί της Θεοφανώς.