Μάγισσα: Δύσκολο το τελευταίο γύρισμα - Αγαπημένη ηθοποιός αποχαιρετάει τη σειρά του ΑΝΤ1

Συγκινημένη πέφτοντας η αυλαία!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μάγισσα: Δύσκολο το τελευταίο γύρισμα - Αγαπημένη ηθοποιός αποχαιρετάει τη σειρά του ΑΝΤ1

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Μάγισσα ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία με τους ηθοποιούς του πολύ επιτυχημένου καστ να αποχαιρετούν ένας - ένας το ρόλο τους στο σίριαλ, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό που τους αγκάλιασε για τόσους μήνες.

Μετά το αντίο του Γιώργου Γάλλου, την Παρασκευή 22/3 έμελλε να αποχαιρετήσει από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με μία φωτογραφία από τα γυρίσματα της Μάγισσας - η Ντένια Ψυλλιά.

Ο λόγος για την τηλεοπτική Κεράσινα, που αγαπήθηκε φέτος στη σειρά του ΑΝΤ1 και παράλληλα ανέδειξε σε ένα ευρύ κοινό τις υποκριτικές της ικανότητες! Η ίδια ολοκλήρωσε την τελευταία της σκηνή με τη συγκίνηση να την διακατέχει.

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα: Ανατροπή! Δεν πεθαίνει η Θεοφανώ - Αυτό είναι το λυτρωτικό της τέλος στην σειρά

Το αντίο αγαπημένης ηθοποιού από τη Μάγισσα

«Στιγμή από την τελευταία μου σκηνήΟλίγον συγκινημένη… και ευγνώμων…», έγραψε η Ντένια Ψυλλιά.

Οι 5 πιο συγκλονιστικές σκηνές μέχρι το τέλος της σειράς!

Την Τρίτη 9 Απριλίου θα πέσει η αυλαία για τη σειρά «Η μάγισσα» του ANT1, που δίχασε φέτος το τηλεοπτικό κοινό, αλλά κατάφερε και να το καθηλώσει με τις συγκλονιστικές εξελίξεις και ανατροπές. Το TiVi Σίριαλ μας παρουσιάζει τις πέντε πιο δυνατές στιγμές του μεγάλου φινάλε.

Ταφόπλακα στον γάμο Γερακίνας και Σπήλιου

Μάγισσα Ταφόπλακα στον γάμο Γερακίνας και Σπήλιου

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, ο Σπήλιος αφού έρχεται αντιμέτωπος με τις ενοχές του για τον θάνατο του Πετρούνη, στη συνέχεια ανακαλύπτει πως η Θεοφανώ είναι αδελφή του. Λίγο πριν εκείνη οδηγηθεί στον θάνατο, ο ισχυρός άντρας αποφασίζει να τη σώσει. Μια απόφαση που θα τον φέρει αντιμέτωπο με όλη του την οικογένεια και κυρίως με την Κυπριανή, που δεν θα ησυχάσει αν δεν δει νεκρή τη... μάγισσα! Ενα βήμα πριν γίνουν όλα στάχτη, η Θεοφανώ παρασέρνει όλο και περισσότερο τον Σπήλιο στον κόσμο της και τον φέρνει αντιμέτωπο με την αλήθεια, ενώ την ίδια ώρα ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να σώσει την κοπέλα, με κάθε κόστος.

Στο μεταξύ, οι χειρότεροι φόβοι της Γερακίνας θα επιβεβαιωθούν όταν ανακαλύψει πως ο Σπήλιος γνώριζε για τις συνθήκες θανάτου του Πετρούνη και δεν έκανε τίποτα για να το εμποδίσει. Αυτή θα είναι και η ταφόπλακα στον γάμο τους, ενώ η μανία της Κυπριανής θα την οδηγήσει απέναντι στον ίδιο της τον γιο. Ο πύργος των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων θα γίνουν δύο στρατόπεδα με ανέλπιστους εχθρούς και συμμάχους και η τελική ώρα της κρίσης καταφθάνει. Η Θεοφανώ θα ανατρέψει τα πάντα και είναι έτοιμη να εκπληρώσει την επιθυμία της μάνας της για εκδίκηση...

Τραγικό φινάλε για Τζανή και Μεταξία

Μάγισσα Τραγικό φινάλε για Τζανή και Μεταξία

Η Ρηνιώ καταφέρνει να το σκάσει από τον πύργο και πάει να βρει τον πατέρα και τον αδελφό της στη σπηλιά του Τζανέτου, όπου τους εκμυστηρεύεται τις υποψίες της για τη Δαμιανή. Τόσο ο Μάρκος όσο και ο Μιχαήλ δεν φαίνονται διατεθειμένοι να την πιστέψουν. Την ίδια ώρα ο Κανέλλος, που γνωρίζει πλέον όλα τα εγκλήματα της Δαμιανής, βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο για να κερδίσει την εύνοια του Τζανή, αλλά και για να ξεσκεπάσει τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε.

Παράλληλα, ο Τζανής προσπαθεί ν’ απαλλαγεί από την παρουσία των Γερακάρηδων και να εδραιώσει τη δική του κυριαρχία. Μέχρι που ο Κανέλλος καταφέρνει να αποδράσει από τον πύργο, παίρνοντας για όμηρο τον Τζανή. Οι ζωές τους κρέμονται από μια κλωστή και η ώρα της αποκάλυψης για τον φόνο του μωρού έρχεται, αλλά κανείς δεν είναι έτοιμος να το αντιμετωπίσει. Ο Τζανής παγιδεύεται στο μίσος του και δεν καταφέρνει να βγει ζωντανός από όλη αυτή την πλεκτάνη που έστησε. Για τη Μεταξία που μαθαίνει το κακό μαντάτο η λύση είναι μία: Να αυτοκτονήσει με το δηλητήριο που της έδωσε η πεθερά της.

Η Δαμιανή βάζει τέλος στη ζωή της

Μάγισσα Η Δαμιανή βάζει τέλος στη ζωή της

Η αρχή του τέλους έχει πια φτάσει για τη Δαμιανή. Τίποτε απ’ όσα είχε σχεδιάσει δεν πήγαν όπως ήθελε και φυσικά οι ενοχές της για την άδικη δολοφονία του εγγονιού της την κυριεύουν. Το ένοχο μυστικό της αρχίζει να μαθεύεται από άκρη σε άκρη, με κάποιους να το πιστεύουν και κάποιους όχι. Ομως, η Δαμιανή είναι μια ισχυρή γυναίκα, σύζυγος καπετάνιου και γνήσια Μανιάτισσα. Ετσι είναι η ίδια που αποφασίζει ποιο θα είναι το τέλος της! Αλλωστε το είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα επιτρέψει ποτέ σε κανέναν να την τιμωρήσει -αν μαθευόταν η αλήθεια για το φονικό- με τον τρόπο που της αξίζει.

Η ίδια θα λογοδοτήσει μόνο στον Θεό για τα κρίματά της. Η Δαμιανή βλέποντας πως δεν έχει πια τίποτε άλλο να χάσει, βάζει τέλος στη ζωή της πίνοντας δηλητήριο!

Θανάσιμη αναμέτρηση

Μάγισσα θεανώ

Η μανία της Κυπριανής δεν σταματάει πουθενά! Κανείς δεν μπορεί να τη φέρει στα συγκαλά της και καταφέρνει με κάποιο τρόπο να τους μαγεύει όλους και να τους κάνει να της κάνουν όλα τα χατίρια. Οπως και με το θέμα της Θεοφανώς, που έχει βάλει σκοπό της ζωής της να την εξαφανίσει με κάθε κόστος. Μόνο που δεν υπολογίζει το πνεύμα της Αναχίτ που διψάει για εκδίκηση! Ετσι, η μητέρα της Θεοφανώς κυριεύει την κοπέλα και η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σ’ εκείνη και την Κυπριανή, μετά από σχεδόν 20 χρόνια, είναι γεγονός.

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα: Ο Κανέλλος τρελαίνεται - Ανακαλύπτει τα εγκλήματα της Δαμιανής

Εκεί θα δούμε και για πρώτη φορά την Κυπριανή να αλλάζει το βλέμμα της και να γίνεται σκοτεινό, συμβολίζοντας το κακό, σε αντίθεση με της Θεοφανώς που τα μάτια της γίνονται λευκά συμβολίζοντας το καλό! Η μάχη μεταξύ τους θα έχει τραγικά αποτελέσματα...

Αντρέι και Μάρκος φεύγουν με το παιδί

Μάγισσα Αντρέι και Μάρκος φεύγουν με το παιδί

Με τον χαμό της Θεοφανώς μπαίνει και το τέλος στην αιώνια μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό. Η κοπέλα βρίσκει τραγικό θάνατο στην προσπάθειά της να γλιτώσει τον γιο της. Ο Αντρέι με τον Μάρκο δεν καταφέρνουν να τη σώσουν! Ωστόσο παίρνουν μαζί τους το παιδί και φεύγουν μακριά από τον τόπο που τους έδωσε μόνο πόνο. Μπορεί να έχασαν τη γυναίκα που αγάπησαν, αλλά το παιδί της αποτελεί κομμάτι του μεγάλου έρωτα που έζησε μαζί της ο Μάρκος, αλλά κι κομμάτι του εαυτού της που θα είναι πάντα η παρηγοριά για τον Αντρέι.