Η Μάγισσα: Ο Κανέλλος τρελαίνεται - Ανακαλύπτει τα εγκλήματα της Δαμιανής

Η μεγάλη αποκαθήλωση έφτασε!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η Μάγισσα: Ο Κανέλλος τρελαίνεται - Ανακαλύπτει τα εγκλήματα της Δαμιανής

Η μεγάλη αποκαθήλωση για τη Δαμιανή θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς «Η μάγισσα», καθώς ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της, ο Κανέλλος, θα ανακαλύψει ένα άλλο πρόσωπο για εκείνη που δεν είχε ποτέ φανταστεί.

Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ και την Γιάννα Παπανικολάου, όλα θα αρχίσουν από τη στιγμή που ο Τζανής με τον Σπήλιο και τους Γερακάρηδες εισβάλλουν στον πύργο των Λασκαραίων και προκαλέσουν μεγάλο λουτρό αίματος. Τελευταία στιγμή ο Μάρκος με τον Μιχαήλ καταφέρνουν να ξεφύγουν, όχι όμως και ο Κανέλλος. Πάνω στην αναταραχή που επικρατεί, η Δαμιανή βρίσκει την ευκαιρία να σκοτώσει την Αναστασία για να την εκδικηθεί για όλα τα κακά που θεωρεί πως της προκάλεσε.

Η ισχυρή καπετάνισσα καταφέρνει να ξεγελάσει τους πάντες με το έγκλημα που έκανε και να ξεγλιστρήσει, αλλά η Ρηνιώ αρχίζει να την υποπτεύεται. Κάτι που η μάνα της αντιλαμβάνεται και φυσικά φροντίζει να μην την «κάψει» η κόρη της. Ετσι την κλειδαμπαρώνει στον οντά της και δεν της επιτρέπει να ξεμυτίσει χωρίς την άδειά της. Η Αγάθη βρίσκει την κοπέλα και εκείνη της ζητάει να τη βοηθήσει:

«Πρέπει να με βοηθήσεις να βρω τρόπο να φύγω από τον πύργο», της λέει και η Αγάθη δέχεται. Στο μεταξύ, στη σπηλιά του Τζανέτου βρίσκουν καταφύγιο ο Μάρκος, ο Αντρέι και ο Μιχαήλ, που βλέπει το ένοχο παρελθόν του να έρχεται με φόρα καταπάνω του. Δεν θα αργήσει να έρθει και η ώρα για εκείνον να λογοδοτήσει για τον θάνατο του αδελφού του, του Τζανέτου, και πραγματικού καπετάνιου της σειριάς τους. Το βράδυ όλα θα πάρουν μια διαφορετική τροπή για όλους...

Η Μάγισσα: Ένοχα μυστικά έρχονται στο φως

Η Δαμιανή από την Μάγισσα

Οι Γερακάρηδες αποφασίζουν να σκοτώσουν τελικά τη Θεοφανώ, ενώ εκείνη τους ζητάει να το κάνουν στο Ταίναρο, εκεί όπου δολοφονήθηκε και η μητέρα της. Στον πύργο, η Ρηνιώ βρίσκει τον Κανέλλο και του αποκαλύπτει τις υποψίες της: «Η μάνα μου σκότωσε την Αναστασία! Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι εκείνη το έκανε», του λέει και ο Κανέλλος δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει. Αργότερα, η Αγάθη καταφέρνει να βγάλει τη Ρηνιώ έξω από τον πύργο και εκείνη τρέχει να βρει τους υπόλοιπους άντρες της οικογένειάς της στον σπηλιά του Τζανέτου. Εκεί στο μεταξύ έχει φτάσει και ο Αντρέι.

«Η μάνα σκότωσε την Αναστασία και οι Γερακάρηδες ετοιμάζονται να σκοτώσουν και τη Θεοφανώ απόψε το βράδυ», είναι τα λόγια της. Τώρα ο Αντρέι με τον Μάρκο καλούνται ν’ αποφασίσουν αν θα παραμείνουν σύμμαχοι ή θα στραφεί ο ένας ενάντια στον άλλον. Την ώραπου η Θεοφανώ οδηγείται στον θάνατο, θα φανερωθούν στον Σπήλιο τα κρίματα του δικού του κόσμου, που αφορούν στις συνθήκες θανάτου του γιου του, Πετρούνη.

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ νεκρή - Μάρκος και Αντρέι φεύγουν μακριά με το παιδί

Στον πύργο των Λασκαραίων, ο Κανέλλος θα βρεθεί αντιμέτωπος με αλήθειες που δεν μπορεί να αντέξει και ο κόσμος του όλος καταρρέει. Η Δαμιανή τού παραδέχεται πως εκείνη σκότωσε την Αναστασία και πως γνώριζε για την εισβολή των Γερακάρηδων: «Λες να άφηνα τον γιο μου μονάχο του; Τον έδιωξαν, τον αδίκησαν κι εγώ θα έμενα με σταυρωμένα τα χέρια; Και με τον διάβολο θα έκανα συμφωνία για να τον σώσω», του ομολογεί.