Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ νεκρή - Μάρκος και Αντρέι φεύγουν μακριά με το παιδί

Οι Γερακάρηδες μπαίνουν στον πύργο των Λασκαράιων και σφάζουν όποιον βρουν μπροστά τους

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ νεκρή - Μάρκος και Αντρέι φεύγουν μακριά με το παιδί

Κι αν νομίζατε πως το τέλος της Θεοφανώς στην σειρά Μάγισσα, θα είχε happy end είστε γελασμένοι, καθώς η πρωταγωνίστρια θα βρει τραγικό θάνατο προκειμένου να σώσει το παιδί της από τη μανία των Γερακάρηδων και όχι μόνο. Τραγικές φιγούρες ο Αντρέι και ο Μάρκος που χάνουν για πάντα τη γυναίκα που αγάπησαν.

Από την Γιάννα Παπανικολάου/TiVi Σήριαλ

Τραγικό θα είναι το τέλος της Θεοφανώς και η προφητεία της γριάς τσιγγάνας θα βγει... εν μέρει αληθινή. Και λέμε εν μέρει καθώς η Θεοφανώ την τελευταία στιγμή αποφασίζει να αλλάξει το πεπρωμένο και να σώσει το παιδί της. Ολα θα ξεκινήσουν όταν ο Τζανής εισβάλλει με τους Γερακάρηδες στον πύργο των Λασκαραίων προκειμένου ο ίδιος να αναλάβει τα ηνία της οικογένειας. Από τη μυστική είσοδο που ξέρει ο νεαρός Λάσκαρης, οδηγεί τον Σπήλιο και τους άνδρες του μέσα στον πύργο των αντιπάλων τους και τους πιάνουν κυριολεκτικά στον ύπνο.

Οποιος εμφανίζεται μπροστά στους Γερακάρηδες θανατώνεται χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ τελευταία στιγμή ο Μιχαήλ με τον Μάρκο καταφέρνουν να ξεφύγουν και κρύβονται κάπου στο δάσος. Οι Γερακάρηδες γίνονται κυρίαρχοι και ο Τζανής ο νέος καπετάνιος της σειριάς του. Οι γυναίκες του πύργου καταφέρνουν να γλιτώσουν, όχι όμως και η Αναστασία (δείτε εδώ πως πεθαίνει), η οποία βρίσκει φρικτό θάνατο από τα χέρια της Δαμιανής, η οποία εκμεταλλεύεται την κατάσταση και βγάζει από τη μέση την αντίζηλό της.

Η Μάγισσα φινάλε σειράς

Η Θεοφανώ με το μωρό κρύβεται στον πύργο, μέχρι που τελικά την εντοπίζουν και την κλείνουν στο μπουντρούμι. Η ζωή τους κρέμεται από μια κλωστή καθώς όλοι θέλουν να τους βγάλουν από τη μέση. Πρώτη και καλύτερη φυσικά η Κυπριανή: «Πρέπει να πεθάνει η μάγισσα και το διαβολογέννημά της!», λέει και η Δαμιανή διαφωνεί: «Το μωρό είναι ένας Λάσκαρης, δεν μπορούμε να το σκοτώσουμε». Ολοι τελικά συμφωνούν να σκοτώσουν τη Θεοφανώ αλλά όχι το παιδί. Μόνο που η κοπέλα ζητά μια τελευταία χάρη: «Σκοτώστε με, αλλά θέλω να το κάνετε στο Ταίναρο, εκεί που κάψατε και τη μάνα μου». Ο Τζανής με τους Γερακάρηδες συμφωνούν για την επιθυμία της Θεοφανώς και η ώρα της κρίσης φτάνει για όλους!

Το τραγικό τέλος της Θεοφανώς στην Μάγισσα

Κι όμως, η Θεοφανώ την τελευταία στιγμή καταφέρνει να ξεφύγει τον κίνδυνο καθώς την εντοπίζουν τόσο ο Μάρκος όσο και ο Αντρέι και εννοείται πως θα κάνουν τα πάντα για να σώσουν τη γυναίκα που αγαπάνε, αλλά και το νεογέννητο μωρό.

Δείτε επίσης: Τέλος τα γυρίσματα για τη σειρά του ΑΝΤ1 - Η ανακοίνωση του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου

Ο πόλεμος με τους Γερακάρηδες μαίνεται και η Θεοφανώ εκμεταλλευόμενη και το χάρισμά της γλιτώνει και εξαφανίζεται. Η Κυπριανή λυσσά να τη βρει. Ημασταν οι πρώτοι που σας είχαμε αποκαλύψει πως η ισχυρή Γερακάρισσα εκτός του ότι είναι η κακιά μάγισσα, γνώριζε και πολύ καλά πως η Θεοφανώ είναι νόθο παιδί του άντρα της και αδελφή του Σπήλιου. Δύο αποκαλύψεις που θέλει διακαώς να κρύψει στο σκοτάδι. Η Κυπριανή καταφέρνει να την εντοπίσει με το μωρό.

Η Μάγισσα Θεοφανώ νεκρή

Στο μυαλό της Θεοφανώς έρχονται τα λόγια της τσιγγάνας που της είχε πει: «Ούτε εσύ ούτε το παιδί θα ζήσετε. Εχεις μία ευκαιρία να μη συμβεί τίποτε από αυτά. Πρέπει να πολεμήσεις το κακό και να μην το αφήσεις να θεριέψει. Μόνο έτσι θα γλιτώσεις κι εσύ και το σπλάχνο σου. Θα πολεμήσεις με τα όπλα που έχεις, χρησιμοποίησε το χάρισμά σου». Τότε η Θεοφανώ αποφασισμένη να αλλάξει το πεπρωμένο κυρίως του παιδιού της, ουσιαστικά αυτοθυσιάζεται προκειμένου να το σώσει.

Η κοπέλα βρίσκει τραγικό θάνατο στην προσπάθειά της να γλιτώσει τον γιο της. Αργότερα ο Αντρέι με τον Μάρκο φτάνουν εκεί αλλά πλέον είναι αργά. Ωστόσο βλέπουν δίπλα της το μωρό και το παίρνουν μαζί τους. Εχασαν τη γυναίκα που αγάπησαν, αλλά το παιδί της αποτελεί κομμάτι του μεγάλου έρωτα που έζησε μαζί της ο Μάρκος, αλλά και κομμάτι του εαυτού της που θα είναι πάντα η παρηγοριά για τον Αντρέι.