Ελεονώρα Μελέτη – Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της με τη Νέα Δημοκρατία: «Το χρωστάω στην εξάχρονη κόρη μου»

Όσα αποκάλυψε για τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης
Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

Και επίσημα ένα νέο βήμα, μετά το φινάλε της εκπομπής της Mega Καλημέρα, ετοιμάζεται να κάνει η Ελεονώρα Μελέτη, καθώς ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της με τη Νέα Δημοκρατία. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Αθηνών το απόγευμα της Δευτέρας 15 Απριλίου για την παρουσίαση των ονομάτων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του κόμματος στις ερχόμενες Ευρωεκλογές.

Στην σύντομη ομιλία που έβγαλε μετά την ανακοίνωσή της, η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε μεταξύ άλλων μία γεύση απ' όσα ειπώθηκαν στην πρόσφατη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη θέση των γυναικών στη σύγχρονη κοινωνία, καθώς και στην κόρη που έχει αποκτήσει. Όπως τόνισε μάχεται για τους ανθρώπους που δεν έχουν βήμα.

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη & Θοδωρής Μαροσούλης: Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι τους - Στήθηκε ολόκληρο πάρτι για τα γενέθλια της κόρης τους

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη

Λίγο μετά την ανακοίνωσή της από την συντονίστρια της εκδήλωσης, Αριστοτελία Πελώνη, η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πριν από λίγες μέρες, σε μία συνάντηση που είχα με τον πρωθυπουργό μας, μου επικοινώνησε ένα από τα μεγαλύτερα προσωπικά του στοιχήματα, να δει τις γυναίκες σε ισότιμη και ασφαλή θέση στη σύγχρονη κοινωνία. Γνωρίζοντας και ο ίδιος την ευαισθητοποίησή μου σε κοινωνικά ζητήματα που αφορούν σε γυναίκες με προσκάλεσε να κάνουμε παρέα αυτήν την προσπάθεια…

Μετά από ώριμη σκέψη, έχοντας την αμέριστη στήριξη της οικογένειάς μου και του συζύγου μου, αποφασίσαμε πως είναι όχι μόνο ανάγκη μου, αλλά και χρέος μου να προσπαθήσω. Η προσέγγισή μου θα είναι κυρίως ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική. Το οφείλω στις γυναίκες που δεν έχουν βήμα, στον εαυτό μου που έχει μάθει να διεκδικεί, αλλά το χρωστάω και στην εξάχρονη κόρη μου που θέλω να μάθει να μάχεται και να διεκδικεί όσα αξίζει».