Λάκης Γαβαλάς: «Θα προτιμούσα να είμαι σερβιτόρος σε γάμο επαρχία από το να είμαι πανελίστας σε trash εκπομπή»

«Πόση έπαρση πια;»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Λάκης Γαβαλάς: «Θα προτιμούσα να είμαι σερβιτόρος σε γάμο επαρχία από το να είμαι πανελίστας σε trash εκπομπή»

Ο Λάκης Γαβαλάς εγκαινίασε τη νέα στήλη της εκπομπής «Πάμε Δανάη», με τίτλο «Επιλοyes», όπου σύμφωνα με το concept θα έπρεπε να δηλώσει την προτίμησή του ανάμεσα δύο υποθετικές καταστάσεις.

«Θα προτιμούσα, από το να με τραβήξουν φωτογραφία παπαράτσι με τσάντα “μαϊμού”, να κάνω διαφήμιση για μαγαζί με κινεζικά ρούχα στα οποία η Κινέζα επειδή ήταν πλούσια είχε αγοράσει μια αυθεντική τσάντα και την πουλάει τώρα ως ”μαϊμού” γιατί πρέπει να φάει κινέζικο!», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Όσον αφορά δύο γυναίκες κριτές του My Style Rocks, ο σχεδιαστής δήλωσε: «Έλενα Χριστοπούλου πριν! Έβελυν Καζαντζόγλου τώρα… Στο μέλλον κάποιο από αυτά τα όμορφα κορίτσια θα πλαισιώσει τον γέρο-Λάκη», ενώ προτίμησε ένα GNTM με κορίτσια εκτός σπιτιού, ενώ στο project που σε συμμετέχει τώρα θα τις προτιμούσε εσώκλειστες!

Δείτε επίσης: Λάκης Γαβαλάς: «Ας έρθουν να μας κάνουν μασάζ, να μας...» - Το αιχμηρό σχόλιό για το ''κόψιμο'' του My style rocks

Η ποιητική βραδιά του Λάκη Γαβαλά και η περιουσία της Ζωζώς Σαπουντζάκη

«Σε μια ποιητική βραδιά σε μια ακρογιαλιά ή σε ένα ηλιοβασίλεμα, θα έπαιρνα τον Καβάφη για να μου απαγγείλει ένα υπέροχο ποίημα. Σε ένα strip club θα έπαιρνα τον Brad Pitt γιατί έχει πιο μεγάλη κοιλιά από τη δική μου και έτσι θα ήμουν εγώ πιο σέξι ντυμένος!», δήλωσε στη συνέχεια ο Λάκης Γαβαλάς.

Και συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Εννοείται ότι θα προτιμούσα να είμαι σερβιτόρος σε γάμο επαρχία από το να είμαι πανελίστας σε trash τηλεοπτική εκπομπή. Εννοείται ότι θα ήθελα να είμαι σε γ’ κατηγορία της επαρχίας παρά σε α’ κατηγορία της “επαρσίας”! Πόση έπαρση πια;».

«Η περιουσία της Ζωζώς Σαπουντζάκη είναι μεγαλύτερη από αυτή του Αλέξανδρου Ιόλα. Εκείνος είχε υπέροχες γούνες, αλλά εκείνη έχει μία και μοναδική: Γοητεία», κατέληξε ο Λάκης Γαβαλάς.