Λάκης Γαβαλάς: «Ας έρθουν να μας κάνουν μασάζ, να μας...» - Το αιχμηρό σχόλιό για το ''κόψιμο'' του My style rocks

Τα λόγια αγάπης της Έβελυν Καζαντζόγλου και η συνεργασία τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Λάκης Γαβαλάς: «Ας έρθουν να μας κάνουν μασάζ, να μας...» - Το αιχμηρό σχόλιό για το ''κόψιμο'' του My style rocks

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day μαζί με την Έβελυν Καζαντζόγλου, οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 10/4 με τους δύο κριτές του My style rocks να μιλάμε για το μέλλον του παιχνιδιού.

Θυμίζουμε, πως για το μοντέλο είναι η πρώτη της χρονιά στον διαγωνισμό μόδας, ο Λάκης Γαβαλάς ωστόσο έχει εμπειρία στη συγκεκριμένη θέση και έτσι τον είδαμε να παίρνει εκείνος το λόγο στις ερωτήσεις (δείτε εδώ ποιός ήταν ο πρώην σύντροφος της Έβελυν Καζαντζόγλου).

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά για το μέλλον του στο My style rocks

«Είναι πολλά τα στοιχεία που αγάπησα στον κύριο Γαβαλά από τότε που ήμουν 10 χρονών. Αυτό που λατρεύω όμως είναι η αγάπη του για τη ζωή», είπε η Έβελυν Καζαντζόγλου.

«Ο βασικός λόγος που επέστρεψα στο My style rocks είναι ο Στέλιος και η Έβελυν. Αυτό λέει πολλά. Ας έρθουν να μας κάνουν μασάζ να μας ξεκουράσουν αυτοί οι τηλεθεατές, που λένε ότι έχει κουράσει το πρόγραμμα. Και εμείς έχουν κουραστεί να ακούμε αυτούς που λένε αυτά», είπε από τη μεριά του ο Λάκης Γαβαλάς.

Η αμήχανη στιγμή του με την Έβελυν Καζαντζόγλου στο show

Ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος έκανε μία από τις πιο εκκεντρικές του εμφανίσεις την Τετάρτη 6 Μαρτίου, στο My Style Rocks, αφήνοντας άφωνη την Κατερίνα Καραβάτου (δείτε εδώ τι του είπε μόλις τον είδε), εκνευρίστηκε με μία από τις διαγωνιζόμενες και έβγαλε έναν άλλο εαυτό στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Ο διάσημος σχεδιαστής τα έβαλε συγκεκριμένα με την Casablanca, όχι για τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει και να παρουσιάσει, αλλά για την συμπεριφορά της απέναντι στις συμπαίκτριές της, στην οποίες μιλάει χωρίς σεβασμό, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

«Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η συμπεριφορά! Κουνιέσαι πάρα πολύ και έχεις έναν ενθουσιασμό τρελό. Ξέρω ότι η ένταση σου είναι δομημένη διαφορετικά αλλά αυτό δεν δείχνει σεβασμό, ειδικά σε εμάς εδώ. Γιατί πρέπει να το κάνεις αυτό; Δηλαδή γιατί δεν είμαστε εδώ όλοι σε μια διάθεση να ακούσουμε τον άλλον και να απαντήσουμε; Εσύ ειδικά οφείλεις να μας δείχνεις πως είναι ένα ντύσιμο σωστό για να πάμε κάπου.

Με ωραίο τρόπο γιατί οι κοπέλες αυτές δεν έχουν ούτε στιλίστες ούτε τίποτα. Εσύ όμως μέσα σου έχεις μια στιλίστρια, καλώς ή κακώς. Οφείλεις λοιπόν να εξηγείς καλά τα πράγματα. Δεν το καταλαβαίνω το… σαν να έχεις καταπιεί σεισμό και το έχω ξαναπεί κι άλλη φορά. Δεν το δέχομαι! Επειδή ξέρω και ότι δεν είσαι τέτοιο κορίτσι, δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνεις αυτό. Τις μισείς όλες; Τις υποτιμάς; Για ποιο λόγο; Γιατί, λοιπόν, είσαι εδώ; Συγγνώμη, αλλά γιατί δεν τα εξηγείς σωστά; Πες οποιαδήποτε βλακεία, μία δικαιολογία.

Δηλαδή τι κριτική πρέπει να κάνουμε εμείς τώρα; Πες μου, σε παρακαλώ. Εγώ δεν θέλω να κρίνω τίποτα. Συγγνώμη. Σου δίνω απλά αυτόν τον βαθμό, έτσι απλά για να έχεις έναν βαθμό και τίποτα παραπάνω», είπε χαρακτηριστικά και της έβαλε 1.

Τον λόγο πήρε τότε η Έβελυν Καζαντζόγλου, η οποία τα έχασε για λίγο και δήλωσε: «Είμαι σε σοκ! Είμαι σε σοκ, πραγματικά. Ο κ. Γαβαλάς δεν έχει ξανακάνει τέτοια έκρηξη και εγώ δουλεύω μαζί του από τα 15 μου».

«Και είναι και ήπια, να το ξέρεις κι εσύ! Συγγνώμη τώρα, αλλά θέλω να δω τι θα κρίνεις με όλο αυτό το φέρσιμο που έχει κάνει», συμπλήρωσε εκείνος, με το μοντέλο να επισημαίνει στην διαγωνιζόμενη: «Ούτε στα backstage δεν σε έχω δει έτσι. Συγκεντρωθείτε όλες, δεν θέλω να ξαναδώ τον Λάκη Γαβαλά έτσι».