My Style Rocks 6/3: Με ζεβρέ ολόσωμη φόρμα και ψεύτικους κοιλιακούς ο Λάκης Γαβαλάς - «Αναρωτιέμαι αν το ζω αυτό!», άφωνη η Καραβάτου

Μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές εμφανίσεις, αλλά κανείς δεν το περίμενε αυτό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks 6/3: Με ζεβρέ ολόσωμη φόρμα και ψεύτικους κοιλιακούς ο Λάκης Γαβαλάς - «Αναρωτιέμαι αν το ζω αυτό!», άφωνη η Καραβάτου

Άλλο ένα επεισόδιο του My Style Rocks ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης 6 Μαρτίου στο κανάλι του ΣΚΑΙ και η Κατερίνα Καραβάτου εμφανίστηκε στο πλατό και καλωσόρισε έναν έναν τους κριτές, όπως συνηθίζει να κάνει κάθε φορά. Τη στιγμή, όμως, που ο Λάκης Γαβαλάς βγήκε μπροστά, έμεινε άφωνη.

Ο διάσημος σχεδιαστής ρούχων κάνει, γενικότερα, εκκεντρικές εμφανίσεις, αλλά αυτή τη φορά ξάφνιασε την παρουσιάστρια, αφού επέλεξε να φορέσει μία ολόσωμη φόρμα με ψεύτικους κοιλιακούς και ζεβρέ print στα μανίκια και στα μπατζάκια παντελόνι. Μάλιστα, μόλις στάθηκε δίπλα της, άρχισε να κάνει κοιλιακούς.

Η εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά στο My Style Rocks που άφησε άναυδη την Κατερίνα Καραβάτου

«Αναρωτιέμαι αν το ζω αυτό!», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου, με εκείνον να της απαντά: «Το ζώο αυτό;». «Δεν ξέρω τι άλλο να πω πέρα από το να καθίσεις στη θέση του», δήλωσε γελώντας εκείνη και ο κριτής συνέχισε: «Πού να καθίσω, σε κλουβί; Σε τι;», αναρωτήθηκε κάνοντας χιούμορ.

Δείτε επίσης: «Είναι ο πρώην μου», «Το λες αλήθεια αυτό ή με κοροϊδεύεις;» - Τα έχασε η Κατερίνα Καραβάτου με την αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά

«Με ρωτάνε οι φίλοι μου! Είναι γκέι;» - Πασίγνωστος ηθοποιός ''μπήκε'' στο μάτι του

Τη Δευτέρα 26/2 στο επεισόδιο του My style rocks είδαμε τον Λάκη Γαβαλά να κλέβει για πολλοστή φορά την παράσταση μέσα από την ερώτηση, που έκανε στη Φωτεινή την ώρα, που η παίκτρια κρινόταν για το look της από την επιτροπή.

Πιο αναλυτικά, η Φωτεινή αυτή τη φορά πήγαινε σε ένα πάρτι του φίλου της, Gerard Butler. Τότε λοιπόν ήταν η στιγμή, που ο Λάκης Γαβαλάς διερωτήθηκε για την σεξουαλική ταυτότητα του Σκωτσέζου ηθοποιού - παραγωγού.

«Να σου πω, με ρωτάνε οι φίλοι μου. Είναι γκέι; Δεν νομίζεις ή είσαι σίγουρη;» είπε o Λάκης Γαβαλάς.

«Δε νομίζω ότι είναι», απάντησε η Φωτεινή.