The 2night show: Η ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην καλεσμένη του που έφερε αμηχανία στο πλατό - «Θα φάμε κουφέτα;»

Παντρεύεται τελικά;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The 2night show: Η ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην καλεσμένη του που έφερε αμηχανία στο πλατό - «Θα φάμε κουφέτα;»

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας 15/4 στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night show, βρέθηκε η Αναστασία. Η νεαρή τραγουδίστρια που είδε μέσα σε ένα βράδυ την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη, μίλησε για τη νέα της ζωή. Πως από τα Μέγαρα 18 χρονών κορίτσι, μπήκε ξαφνικά στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

«Υπάρχει πολύς ανταγωνισμός, συζητάμε ο ένας για τον άλλον χωρίς λόγο. Υπάρχουν χτυπήματα κάτω από τη μέση, πίσω από την πλάτη, στα πόδια όπου θες. Τον πρώτο χρόνο γελούσα και μου έλεγαν όλα είναι καλά μέχρι να ενοχλήσεις. Εγώ δεν ενοχλώ κανέναν, κοιτάω μόνο τη δουλειά μου. Όλα είναι να μην πέσεις στην παγίδα να ασχοληθείς», δήλωσε για το χώρο.

Η εξομολόγηση της Αναστασίας για την προσωπική της ζωή

«Νιώθω ότι έχω πολύ μεγάλη ανάγκη για αγάπη, εκεί κατάλαβα ότι με επηρέασε το διαζύγιο των γονιών μου. Πάντα ο άνθρωπος έχει το ένστικτο για να τον οδηγεί και να τον κάνει να καταλαβαίνει», εξομολογήθηκε η Αναστασία σχετικά με την προσωπική της ζωή, ενώ η αμηχανία ήρθε όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρώτησε αν θα φάμε κουφέτα.

Η τραγουδίστρια ξέσπασε σε γέλια, με τον παρουσιαστή να λέει χαριτολογώντας «Μια χαρά είναι αυτό για το τρέιλερ, δεν θέλουμε τίποτα άλλο».

Δείτε επίσης: «Η σχέση μας δεν είναι...» - Η Αναστασία "έσπασε" τη σιωπή της για τις φήμες που την θέλουν τσακωμένη με την Ζόζεφιν

Bέβαια η Αναστασία είχε αποκαλύψει στην αρχή πως πολλοί θαυμαστές της της έχουν κάνει πρόταση γάμου. «Δέχομαι αρκετές προτάσεις γάμου και τους λέω "πού είναι το δαχτυλίδι;"», είπε χαρακτηριστικά.

«Πολύ συχνά πετάνε λουλούδια στο πρόσωπο προς το παρόν γελάω πολύ με αυτό. Καταλαβαίνεις αν κάποιος είναι κακοπροαίρετος από τον τρόπο που σου πετάει τα λουλούδια» αποκάλυψε επίσης για την νυχτερινή ζωή στα μπουζούκια όπου τραγουδάει.