«Η σχέση μας δεν είναι...» - Η Αναστασία "έσπασε" τη σιωπή της για τις φήμες που την θέλουν τσακωμένη με την Ζόζεφιν

Όλα ξεκίνησαν από το τραγούδι που ερμήνευσαν παρέα στα Mad VMA 2023

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η σχέση μας δεν είναι...» - Η Αναστασία

Η Αναστασία και η Ζόζεφιν, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, τσακώθηκαν και σταμάτησαν να έχουν επαφές και οποιουδήποτε είδους επικοινωνία μεταξύ τους. Ο λόγος; Ένα τραγούδι. Στα τελευταία Mad VMA, για όσους δεν θυμούνται, οι δυο γυναίκες τραγούδησαν μαζί στη σκηνή το "Είσαι μία θεά", αλλά η δεύτερη στην πορεία, όπως αναφέρουν τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, θέλησε να το κυκλοφορήσει μόνη της, παίρνοντας τα πνευματικά δικαιώματα.

Μέχρι στιγμής, καμία από τις δύο δεν είχε μιλήσει δημόσια για το γεγονός αυτό, ωστόσο την Πέμπτη 23/11, μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Happy Day, η μελαχρινή καλλιτέχνιδα "έσπασε" τη σιωπή της, εξηγώντας τι συνέβη πραγματικά και ποιες είναι οι σχέσεις τους μετά τη συνεργασία τους.

Δείτε επίσης: «Ήμουν στην κηδεία και περίμενα να της πω τι έγινε στην κηδεία της» - Ξέσπασε σε κλάματα η Αναστασία

Η αποκάλυψη της Αναστασίας για τις φήμες που την θέλουν τσακωμένη με την Ζόζεφιν

«Η σχέση μας δεν είναι σε ρήξη. Είμαστε μια χαρά! Εννοείται μιλάμε κανονικά. Δεν θα μπαίναμε σε διαδικασία να τσακωθούμε για ένα τραγούδι και πόσω μάλλον για μια διασκευή. Αυτή τη διασκευή την ξεκινήσαμε με πάρα πολλή αγάπη και έτσι θα μείνει. Να μας έχει καλά ο Θεός και εμένα και τη Ζόζεφιν για να κάνουμε δικές μας επιτυχίες και δικά μας τραγούδια. Η διασκευή ήρθε και έκανε τη δουλειά της στα Mad VMA», είπε χαρακτηριστικά και έπειτα μίλησε για τους γονείς της οι οποίοι είναι δίπλα της σε κάθε της live για να την θαυμάζουν και να την χειροκροτούν.

Όλη η αλήθεια για την καταγωγή και τις ρίζες της

Είναι γεγονός, πως μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η Αναστασία έκανε πανικό στην ελληνική μουσική βιομηχανία απασχολώντας με τα τραγούδια της αλλά και για την καταγωγή της (δείτε εδώ την πρώτη φορά που μίλησε ανοιχτά για τις ρίζες της).

«Από την στιγμή που έχεις κάτι καλλιτεχνικό μέσα σου, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, εκτός από αυτά που πραγματικά θες. Μου ήρθε η ευκαιρία και είπα: τέλος, θα την αρπάξω και θα κάνω αυτό που θέλω να κάνω. Δεν έχω σκοπό να φύγω από τα Μέγαρα. Είναι πολύ όμορφο να γυρίζω στα Μέγαρα, μετά από κάθε δουλειά που έχω και να νιώθω ότι αυτό είναι το ουσιαστικό μου σπίτι», ανέφερε η Αναστασία.

Αφού μίλησε με πολύ όμορφα λόγια την περιοχή, που μεγάλωσε και ζει ακόμα με τους γονείς της, δε δίστασε να μιλήσει για τους Ρομά, αφού σε παλιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσεις, πως έχει τσιγγάνικες ρίζες.

«Αν μπορούσα να βοηθήσω την κάθε φυλή, είτε Ρομά, είτε την κάθε χώρα, θα το έκανα. Έχω πάρει αναγνωσιμότητα μέσω της μουσικής μου, αν μπορούσα να βοηθήσω – μέσω της μουσικής μου ανθρώπους- εννοείται πως θα το έκανα. Όπως θα ήθελα να βοηθήσουν εμένα αν είχα κάποιο πρόβλημα, έτσι θα βοηθήσω κι εγώ τον καθένα», είπε.