Άννα Βίσση - Λευτέρης Πανταζής: Η κοινή εμφάνιση και το τρυφερό φιλί στο στόμα

Το βίντεο που κυκλοφόρησε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άννα Βίσση - Λευτέρης Πανταζής: Η κοινή εμφάνιση και το τρυφερό φιλί στο στόμα

Η Άννα Βίσση με τον Λευτέρη Πανταζή είναι πολλά χρόνια φίλοι ενώ έχουν συνεργαστεί κατά το παρελθόν. 35 χρόνια λοιπόν μετά τη συνεργασία τους στο Διογένη, συναντήθηκαν ξανά επί της σκηνής.

Το βράδυ του Σαββάτου 13/4 και μετά την εμφάνιση του στο Romeo, πήγε στο Hotel Ερμού για να διασκεδάσει. Εκεί, η τραγουδίστρια δεν γινόταν να μην τον ανεβάσει πάνω στην σκηνή και να τραγουδήσουν, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες τους.

Το φιλί Άννας Βίσση - Νίκου Καρβέλα

Με το κοινό να τους αποθεώνει τραγουδώντας μαζί τους τα τραγούδια επιτυχίες, στο τέλος αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα. Άλλωστε η Άννα Βίσση έτσι πολλές φορές δείχνει την αγάπη της στα αγαπημένα της πρόσωπα. Το περασμένο καλοκαίρι είχε φιλήσει στο στόμα τον Νίκο Καρβέλα.

@leuterispantazis

♬ πρωτότυπος ήχος - LEPA

Άννα Βίσση Λευτέρης Πανταζής

Η φωτογραφία τους από τα παλιά

Ο Λευτέρης Πανταζής έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και μοιράστηκε με το κοινό του ένα στιγμιότυπο. Ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία, δίπλα στην Άννα Βίσση, με την οποία τον συνδέει εδώ και χρόνια μια στενή φιλία.

Έκανε την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τον οποίο μοιράζεται συχνά υλικό με τους διαδικτυακούς του φίλους. Στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε, εκείνος και η τραγουδίστρια ποζάρουν στον φακό αγκαλιασμένοι, με την Άννα Βίσση να έχει μια έκφραση έκπληξης στο πρόσωπό της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Λευτέρης Πανταζής έγραψε: «Λε- Πα Άννα Βίσση …ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ DIOGENIS PALLAS ».