Δημήτρης Κόκοτας: Δεν ξεκίνησε τελικά η διαδικασία αποσωλήνωσης - Η απόφαση των γιατρών

Όλη η αλήθεια για την υγεία του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στο νοσοκομείο μετά το καρδιακό επεισόδιο του υπέστη και χθες, Δευτέρα 15 Απριλίου, είχε γίνει γνωστό πως οι γιατροί θα έκαναν νέα προσπάθεια αποσωλήνωσής του, ώστε να δουν τι συμβαίνει και εάν υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη όσον αφορά στην υγεία του.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, και το ρεπορτάζ της Χρύσλας Γεωργακοπούλου, κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη. Αποφασίστηκε πως έπρεπε να πραγματοποιηθούν νέες εξετάσεις ώστε να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται ο οργανισμός του τραγουδιστή.

Για ποιο λόγο δεν αποσωληνήθηκε ακόμα ο Δημήτρης Κόκοτας

Δεν επιθυμούν να προχωρήσουν σε βιαστικές κινήσεις που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τον ασθενή τους, αντιθέτως θέλουν να ακολουθήσουν τον σωστότερο τρόπο για να ξεκινήσουν τη διαδικασία της πλήρους αποσωλήνωσης.

Έτσι, κατέληξαν πως θα περιμένουν κάποια 24ωρα ακόμα, ώστε τα αποτελέσματα των εξετάσεων να είναι ικανοποιητικά και να μπορούν να εξασφαλίσουν είναι ότι ο Δημήτρης Κόκοτας θα είναι ασφαλής όταν η η διαδικασία ξεκινήσει και ότι ο οργανισμός του θα αντιδράσει θετικά.

Δείτε επίσης: Η κόρη του ξέρει όλη την αλήθεια - Πως αντιμετωπίζει τις εξελίξεις για την περιπέτεια υγείας του πατέρα της

Δημήτρης Κόκοτας υγεία

Ενοχλημένη η αδερφή του με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε για την υγεία του

Η εκπομπή Happy Day στον ALPHA, επικοινώνησε με την αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα, Έλλη, θέλοντας να την ρωτήσει τι ισχύει τελικά με την υγεία του. Στις 9/4 βγήκε ιατρικό ανακοινωθέν που τον ήθελε να είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην ΜΕΘ του Γεννηματά - δείτε την ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Η Έλλη Κόκοτα ωστόσο, διέψευσε τα όσα λέγονται, απαντώντας πως ενημερώνονται μονάχα από τους γιατρούς και αυτό που τους λένε είναι πως όλα πάνε κάθε ημέρα καλύτερα.

«Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις κουταμάρες πραγματικά. Πρέπει να σέβεστε κάποιες φορές και να μην γράφετε ψέματα. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Βγήκε η κυρία Παγώνη σήμερα και είπε ότι όλα πηγαίνουν καλύτερα και εμείς αυτή την ενημέρωση έχουμε και είναι όλα καλά. Τα διαψεύδω όλα αυτά, εγώ μιλάω μόνο με τους γιατρούς. Η ενημέρωση μας γίνεται από την κυρία Παγώνη και τους γιατρούς. Είναι μια χαρά ο Δημήτρης όλα πάνε κάθε μέρα και καλύτερα», είπε η Έλλη Κόκοτα.