Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν θα κάτσω να...» - Η απάντηση στα "καρφιά" του Βαγγέλη Περρή

«Για κάποιον λόγο τον απασχολώ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν θα κάτσω να...» - Η απάντηση στα

Η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, σχετικά με την τηλεοπτική της επιστροφή και την παρουσίαση του νέου project του OPEN, που ονομάζεται Tv Queens. Πρόκειται για ένα ριάλιτι από το οποίο θα αναδειχθούν παρουσιαστές και σε αυτό θα συμμετέχει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ρωτήθηκε, μάλιστα, και για τις αιχμηρές δηλώσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα ο Βαγγέλης Περρής εναντίον της, λέγοντας αρχικά πως είναι πολύ όμορφη αλλά κανείς δεν παρακολουθεί αυτά που λέει (δείτε εδώ τις ατάκες με τον Γιώργο Λιάγκα), ενώ πριν από μερικές ημέρες πέταξε νέα καρφιά για την εκπομπή που ετοιμάζεται να βγει στον αέρα με εκείνη στο τιμόνι (δείτε εδώ).

Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου στον Βαγγέλη Περρή

«Όλα κυλάνε με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Μετράμε αντίστροφα για ένα πολύ διαφορετικό project από αυτά που ίσως φανταζόμουν άμεσα να κάνω. Για να έχω πει το "ναι", κάτι όμορφο είδα και άκουσα και αισθάνθηκα ότι έρχονται ωραίες στιγμές. Αυτό που είναι πιο σημαντικό για εμένα είναι να χαίρομαι και να απολαμβάνω τα project που κάνω με τους ανθρώπους που θα συνεργαστώ.

Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον εκτιμώ και τον θαυμάζω. Θα έχει ενδιαφέρον, είναι ένας άνθρωπος που έχει πολλά να πει και γενικώς ξέρει να μιλάει. Θαυμάζω τον λόγο του και το γεγονός ότι ξέρει να τοποθετείται και να επιχειρηματολογεί. Δεν έχουμε βρεθεί ακόμα από κοντά. Έχω ένα δημιουργικό άγχος και μία λαχτάρα», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στον Βαγγέλη Περρή, δήλωσε: «Εννοεί τη στήλη που κάνει στον Γιώργο Λιάγκα; Και τα βίντεο στον Γρηγόρη; Α και τα βίντεο. Σωστά, το είχα ξεχάσει αυτό. Χαίρομαι αν υπάρχει υλικό όποιας φύσεως και ποιότητας που μπορεί να αξιοποιήσει ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

Γιατί κατά τα άλλα, άσχετα τη γνώμη που έχω για εκείνον και εκείνος για μένα προφανώς, είναι ένας άνθρωπος που σε αυτό που κάνει έχει ταλέντο, στη σάτιρα, στα βίντεο και σε όλα αυτά. Κάπως έτσι τον έχω στο μυαλό μου κιόλας. Από εκεί και πέρα, δεν θα κάτσω να απαντήσω, ας είναι καλά μωρέ και ας λέει ότι θέλει. Για κάποιον λόγο τον απασχολώ. Δεν τα παίρνω όλα στην πλάκα όλα, αλλά με κάποιους ανθρώπους μου αρέσει να επιστρατεύω το χιούμορ μου».