Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Αφροδίτη Σκαφίδα - Οι φωτογραφίες με τον Πύρρο Δήμα και το νεογέννητο μωράκι τους

Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Αφροδίτη Σκαφίδα - Οι φωτογραφίες με τον Πύρρο Δήμα και το νεογέννητο μωράκι τους

Ο Πύρρος Δήμας έγινε για πέμπτη φορά μπαμπάς, με την Αφροδίτη Σκαφίδα να φέρνει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το ευτυχισμένο ζευγάρι μάλιστα, έχει ήδη δημοσιεύσει φωτογραφίες με την μπέμπα μέσα από το μαιευτήριο.

Σήμερα Τρίτη 16/4 μάλιστα, η νέα μανούλα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και γυρνάει στο σπίτι τους. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε έξω από την μαιευτική κλινική και τράβηξε φωτογραφίες το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Οι φωτογραφίες Πύρρου Δήμα - Αφροδίτης Σκαφίδα

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα δέχτηκαν τις ευχές των δημοσιογράφων που βρέθηκαν στο σημείο για να κάνουν μια δήλωση.

Αφροδίτη Σκαφίδα Πύρρος Δήμας παιδί

Αφροδίτη Σκαφίδα Πύρρος Δήμας μαιευτήριο

Αυτό είναι το όνομα που θα της δώσουν

Ο Πύρρος Δήμας μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Γειά σου, σήμερα Σάββατο 13/4. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης αποκάλυψε πως το μωρό τον περίμενε, καθώς η γυναίκα του μπήκε να γεννήσει με το που επέστρεψε στην Ελλάδα από το ταξίδι του στην Ταϋλάνδη.

«Είναι πολύ όμορφη στιγμή. Ευλογημένη. Δε φανταζόμουν ότι θα έχω πέντε παιδιά, έρχονται αυτά. Είναι καλά και η μαμά και το παιδί, η κοράκλα είναι καλά. Δεν ήταν και πολύ εύκολη γέννα. Ήμουν και Ταϋλάνδη 10 μέρες, και της έλεγα να περιμένει, και με το που γύρισα. Κράτησε ώρες, πήγε να γίνει φυσιολογικά αλλά μετά πήγαμε για καισαρική και όλα καλά. Δεν ήμουν παρών στον τοκετό, σε καμία γέννα. Δε μπορώ να βλέπω τον άνθρωπό μου να πονάει.

Σε όλες τις γέννες των παιδιών μου έκλαψα. Αυτά είναι μεγάλες στιγμές. Είναι τα μετάλλιά μας, μετάλλια ζωής. Η κόρη μας θα πάρει το όνομα της μητέρας μας που έχασα το 2021, τότε γνώρισα και την Αφροδίτη. Ελευθερία θα την ονομάσουμε» αποκάλυψε ο Πύρρος Δήμας.