Αφροδίτη Σκαφίδα: Φιλούσε τρυφερά την κόρη της - Η πρώτη ανάρτηση από το μαιευτήριο λίγο μετά τη γέννησή της

Σε πελάγη ευτυχίας!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 13/4 η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας έζησαν μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, καθώς ήρθε στη ζωή το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση του Δήμα).

Στη συνέχεια της ημέρας και η Αφροδίτη Σκαφίδα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο instagram μετά τον τοκετό της, δίνοντας ένα φιλί στο χέρι της κόρης της. Μαζί με τη φωτογραφία μάλιστα έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης μερικά λόγια αγάπης.

Θυμίζουμε εδώ, πως το ζευγάρι έκανε ''μυστικό'' γάμο λίγο πριν τη γέννηση της κόρης τους και πλέον το μόνο που μένει με το καλό είναι να γίνει η βάφτιση της μικρής, όταν έρθει η στιγμή.

Η πρώτη ανάρτηση της Αφροδίτης Σκαφίδα μετά τη γέννηση της κόρης της

«Σε ευχαριστούμε που ήρθες στην ζωή μας…», έγραψε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Οι πρώτες δηλώσεις του Δήμα για την γέννα της Σκαφίδα

«Είναι πολύ όμορφη στιγμή. Ευλογημένη. Δε φανταζόμουν ότι θα έχω πέντε παιδιά, έρχονται αυτά. Είναι καλά και η μαμά και το παιδί, η κοράκλα είναι καλά. Δεν ήταν και πολύ εύκολη γέννα. Ήμουν και Ταϋλάνδη 10 μέρες, και της έλεγα να περιμένει, και με το που γύρισα. Κράτησε ώρες, πήγε να γίνει φυσιολογικά αλλά μετά πήγαμε για καισαρική και όλα καλά. Δεν ήμουν παρών στον τοκετό, σε καμία γέννα. Δε μπορώ να βλέπω τον άνθρωπό μου να πονάει.

Σε όλες τις γέννες των παιδιών μου έκλαψα. Αυτά είναι μεγάλες στιγμές. Είναι τα μετάλλιά μας, μετάλλια ζωής. Η κόρη μας θα πάρει το όνομα της μητέρας μας που έχασα το 2021, τότε γνώρισα και την Αφροδίτη. Ελευθερία θα την ονομάσουμε» αποκάλυψε ο Πύρρος Δήμας λίγο μετά τον τοκετό στο Γειά σου.