Γέννησε η Αφροδίτη Σκαφίδα - Η πρώτη φωτογραφία του Πύρρου Δήμα με το νεογέννητο

«Γεμάτοι ευτυχία και συγκίνηση κρατάμε στην αγκαλιά μας το μικρό μας θαύμα!»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας πλέουν σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας καθώς πριν από λίγη ώρα ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, καρπός του όμορφου έρωτά τους. Την ανακοίνωση έκανε ο Χρυσός Ολυμπιονίκης με την πρώτη του ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο.

Συγκεκριμένα, ο χαρούμενος μπαμπάς δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου, θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook.

Η ανάρτηση του Πύρρου Δήμα με την κόρη που απέκτησε με την Αφροδίτη Σκαφίδα

«Γεμάτοι ευτυχία και συγκίνηση κρατάμε στην αγκαλιά μας το μικρό μας θαύμα! Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τον κόσμο μαζί σου… Καλώς ήρθες άγγελέ μας! (Η κοράκλα μας)», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του ο Πύρρος Δήμας.

Δείτε επίσης: «Τα παιδιά μου δεν δέχτηκαν με χαρά την Αφροδίτη Σκαφίδα! Είναι κάποια πράγματα που...»

Να σημειώσουμε πως ο Πύρρος Δήμας ήταν παντρεμένος με την δημοσιογράφο Αναστασία Σδούγκου - η οποία απεβίωσε το 2018- με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά.

Η εξομολόγηση του Δήμα για την Σκαφίδα

Ο Πύρρος Δήμας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη. Μεταξύ άλλων ο τρεις φορές χρυσός Ολυμπιονίκης μίλησε για τον γάμο του και την κοινή ζωή με τη σύζυγό του Αφροδίτη Σκαφίδα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους επέστρεψε από την Αμερική, όπου έμενε μόνιμα για χρόνια.

Σημειώνεται πως ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από δύο μήνες, ενώ μέχρι το Πάσχα θα υποδεχτούν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, ένα κοριτσάκι. Ο Ολυμπιονίκης έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο, ενώ έχει ήδη αποφασίσει να δώσει στην κόρη του το όνομα της μητέρας του.

Δείτε επίσης: Πύρρος Δήμας: «Δε θέλει να...» - Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η κόρη του άλλαξε το επώνυμό της

Πύρρος Δήμας Αφροδίτη Σκαφίδα