Sin Boy: Ξαπλωμένος σε φέρετρο με τα χέρια στο στήθος μετά την άγρια επίθεση - «Τι άλλο να πάθω για να με κάνετε viral;»

Η ανάρτησή του προκάλεσε αντιδράσεις...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Sin Boy πριν από μερικές ημέρες δέχθηκε άγρια επίθεση κατά τη διάρκεια ραντεβού του στο κομμωτήριο, ενώ παράλληλα έκανε live μετάδοση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και συνομιλούσε με τους ακόλουθούς του (δείτε εδώ το βίντεο).

Αφού καταλάγιασε το θέμα, ωστόσο, δημοσίευσε στο προφίλ του μία φωτογραφία όπου βρισκόταν ξαπλωμένος μέσα σε φέρετρο, με τα χέρια του πάνω στο στήθος του, σαν να είναι νεκρός, και στη λεζάντα της ανάρτησης ζήτησε από τους followers του να του γράψουν στα σχόλια τι άλλο μπορεί να κάνει για να συζητηθεί.

Η ανάρτηση του Sin Boy μέσα σε φέρετρο

«Σας έχω κάνει το χατίρι, έχω πεθάνει, έχω φάει ξύλο, Πείτε μου στα σχόλια τι άλλο σας ευχαριστεί να πάθω να με κάνετε viral, γιατί θέλω να πάω Χαβάη μετά την Ισπανία», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η φωτογραφία του μέσα σε ασθενοφόρο και οι φήμες για υπερβολική δόση

Πριν από κάποιους μήνες, είχε κυκλοφορήσει στα social media μία φωτογραφία του μέσα σε ασθενοφόρο και δημιουργήθηκε η εντύπωση πως έπειτα από υπερβολική δόση οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.

Συγκεκριμένα, σελίδα στο Instagram έχει δημοσιεύει την εν λόγω φωτογραφία και έχει επικρατήσει χαμός με την εικόνα και την δυσάρεστη αυτή είδηση.

«“ΠΑΓΩΜΑΡΑ“ με τον θάνατο του Sin Boy?
Αλήθεια ή διαφημιστικό κόλπο; Μία περίεργη “είδηση” κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες κι έφτασε και σε εμάς, σύμφωνα με την οποία ο Sin Boy άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Κόσοβου, μετά από overdosed», γράφουν χαρακτηριστικά.

Κανένα πρόσωπο της οικογένειας του δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει, ούτε καν η σύντροφος του (δείτε την εδώ) και πολλοί ανέφεραν πως ήταν ένα ακόμη διαφημιστικό τρικ για κάποιο νέο του τραγούδι, όπως αποδείχθηκε τελικά.

TAGS